Fredagen den 19 Februari.

Sovit gott i natt. Missan och jag åt frukost. Hon är mer hungrig än jag. Det var dags för en dusch i dag. Har nu låtit håret självtorka och slutat med värmeborste. Tycker att jag är nöjd med frisyren.

Velade lite fram och tillbaka om jag skulle åka och handla eller inte i dag. Kom fram till att det skulle jag. Samlade ihop lite som skulle till tippen. Har haft Nordisk Familjebok ute på Oskarshamns köp och säljsidor på FB. Det är ingen som varit intresserad på hela veckan fastän dom var gratis.

Packade bagaget fullt med fler böcker och pappersförpackningar samt en del färg från tiden då jag målade i olja. Det var inte många på tippen i dag.

Synd på så fina bokryggar.

Fortsatte sedan till Maxi och Apoteket. Fick lämna tillbaka antibiotikan jag köpte till Anni. Behövde ju inte öppna den förpackningen. De kunde inte sälja den på nytt för den hade lämnat Apoteket men jag fick pengarna tillbaka. Alla bäckar små.

Handlade lite mat till helgen och fruktskålen var tom hemma så det köpte jag också. När jag kom ut kom jag på att jag ville ha en semla till kaffet och gick in ett varv till.

Strax innan jag kom till uppfarten till huset så ringde mobilen. Det var en vän från Malmö som ville gratulera till den nya familjemedlemmen som kommer nästa vecka. Roligt att höra.

Efter att ha packat upp varorna så satte jag mig i soffan med kaffe och semla. Gott. Missan har blivit bortskämd med att få något när jag fikar, Anni skulle alltid ha en tuggpinne och då fick Missan kattgodis. Nu är det ett måste.

Hade tänkt att laga till lite mat senare på kvällen. Men blev inte hungrig så jag lät bli.

Såg på finalen av På spåret. De bästa vann.

Saknar dem.

februari 19, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply