Lördagen den 20 Februari.

Då var det lördag igen. Veckorna försvinner fastän man har tråkigt. Trodde att det bara gick fort när man hade roligt.

Missan ville gå ut och skaren höll, nästan. Hon provade att gå en liten bit sedan ville hon in igen. Det var ett par plusgrader.

Efter frukosten så började Melodikrysset som vanligt. Det surrar så mycket tankar i huvudet nu. Jag tvättar alla hundbäddar så allt är rent till den nya innevånaren kommer.

Jat undrade var Missan var och hittade henne uppe i gästrummet. Där satt hon och tittade ut genom fönstret. Grannkatten satt på Corollan och Missan hade koll på honom.

Sigge på biltaket.

Såg på herrarnas stafett i skidskytte. Där blev det silver. Bra jobbat.

Har pratat med Monika från Piteå. Alltid lika trevligt att prata med henne. Synd bara att vi bor så långt ifrån varandra. Hade annars varit kul att träffas. När vi är i Spanien bor vi mycket närmare varandra.

Åt värmda pannkakor med sylt till kaffet. Hade tänkt äta dem med skagenröra till kvällen men ångrade mig. Gjorde mig en kebab till kvällen och öppnade den sista flaskan med rödvin från Spanien.

Gott.
Sista flaskan med Bolnuevo på etiketten. Synd.

Ja nu blir det en ny deltävling av Melodifestivalen. Hoppas det är bättre låtar än förra veckan. Då tyckte jag ingen var bra nog att vinna,

februari 20, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply