Torsdagen den 25 Februari.

Sovit gott inatt. Vaknade lite över sju. Låg till lite över halv åtta innan jag gick upp och åt frukost. Missan är fruktansvärt hungrig på morgonen. Springer före mig till bänken där hennes matskål står och jamar samtidigt som hon tittar på mig med jämna mellanrum.

Tittade på TV lite. Solen sken och det var varmt ute. Snön försvinner med en rasande fart. Det var inga minusgrader i natt. Kalmar har haft värmerekord dag 16.8 grader.

Jag hade hängt julkulor i trädet vid tomtgränsen och i en spaljé och nu tyckte jag det var dags att plocka bort dem. Tog in sladden till en ljusgardin som fanns i syrenbusken mot gatan. Ljusträdet ska få vara kvar. Har satt dit en kontakt som jag kan fjärrstyra. Även belysningen i spaljén ska jag fjärrstyra. Slingan i ölandstoken runt altanen och syrenen ska få vara kvar dem styr jag med en knapp inifrån som styr kontakten på ute-väggen.

Missan var med mig ute men ville följa med in. Hon borde vara ute och göra av med sin energi. Men hon verkar tycka det är roligare inne med mattor som hon kan kana runt med. De ligger i högar när hon varit i farten. Ska bli spännande att se hur det blir med en valp i huset.

Grannen tvättade sin bil och ett tag tänkte jag tvätta Corollan men den tanken motade jag bort. Det får bli en annan dag. Men den skulle behöva en tvätt.

Snart dags att ta fram det lilla bordet och en stol.
Snödropparna på frammarsch. Kattmynta i krukan har nog inte klarat vintern.

I dag så drack jag elvakaffe med micrade bullar. Inte ofta det blir elvakaffe här i huset.

Till kvällen så blev det en lite ost- och skinkpaj dekorerad med babytomater. Vatten till så klart.

Midsommar i Kalax för några år sedan.

februari 25, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply