Torsdagen den 1 April.

Jag blev ombedd att uppgradera den här sidan och dumt nog så gjorde jag det. Nu så blir det inget mellanslag när jag använder det extra tangentbordet. Utan jag måste använda tangentbordet på skärmen. Det begränsar mina valmöjligheter med olika finesser.

Jag får ta itu med detta senare.

Detta dök upp på FB som minne från 2015. De hade satt upp en extra tavla med svensk text på stranden. De tyckte väl att vi var så många svenskar där nu att det behövdes.

I natt så regnade det ordentligt och slog på fönsterna. Men när det blev dags att gå upp så hade det slutat. Försökte att släppa ut Chanel i trädgården utan att jag följd med men det gick inte. Jag var tvungen att följa med för att hon skulle kissa.

När vi ätit frukost så tog jag på mig och gick en liten promenad. Litade inte på vädret. Sedan åkte jag till Maxi och handlade. Letade efter en kokt helgskinka men det fanns ingen. Så det blev bara vindruvor till extrapris i kassen. Fortsatte sedan till Lidl men där fanns ingen kokt skinka heller. Glömde titta på Willys.

Chanel blir så glad när jag kommer hem och det blir jag också. De fula molnen hade försvunnit och solen sken från en blå himmel.

Det gick att sitta ute på altanen och dricka kaffe men behövde ha jacka på mig.

Vädret var så bra att jag bestämde mig för att ta den längre promenaden med Chanel.

När vi kom hem så släppte jag in Chanel och tog Corollan till Willys.Där fanns kokt skinka så jag köpte en på 2 kg Fortsatte sedan till stan för att leta efter en blus eller skarf i gult.

Det fanns inget sådant i hela stan. Dåligt. Körde hem igen. Det var mycket trafik men inte så mycket folk i affärerna. Något som de flesta har missat är att bara handla ensamma. De flesta handlar två och två.

Ett påskkort låg i brevlådan när jag kom hem. Det var från en barndomsvän. Tack snälla Kjerstin och Christer.

Jag kände inte för att göra pannkakor i dag så det blev bara gula ärtor i dag.
Nu orkar jag inte skriva mer innan jag ordnat detta med det extra tangentbordet.

april 1, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply