Onsdagen den 7 April.

Nu är det verkligen aprilväder. Hela dagen har solen och regnet växlat plats med varandra. Jag har haft tur som kommit hem utan att ha blivit blöd de gånger Chanel och jag promenerat.

Vi förstår varandra rätt bra nu Chanel och jag. På kvällarna säger jag : nu går vi och lägger oss, och då vet hon precis vad som är på gång. När jag ska åka och handla då säger jag : du får stanna hemma, och då sitter hon en bit från ytterdörren när jag går ut. När hon ska få följa med ut så är det inga problem med att fatta det heller. Förståndig tjej.

Jag köpte små hönökakor till bra pris på Maxi. Nu kan jag vänta lite med att baka mina havrebullar några dagar. Åt ett par hönökakor till kaffet när jag kom hem från Maxi.

Ringde till Husbilslandet och pratade med min försäljare där. Min bil kom igår och blir klar till den 29 april som vi sagt från början. Det är ju lite grejer som ska monteras. Det känns bra. Nu är det dags att börja plocka ut alla grejerna ur Knaus 900. Tror inte jag ska åka någonstans innan det blir dags att byta bil. Den 15:e får jag min spruta och jag vill inte åka iväg vare sig före eller precis efter den. Har pratat med min lillebror och han följer med när jag ska byta. Känns tryggt att ha någon med som har öron och ögon öppna när bilen gås igenom.

I kväll så blev det ytterligare en repris. Jansson, köttbullar, kokt ägg och skinkskivorna. Hällde upp ett glas rött vin som jag ska smutta på.

Den blir lagom stor för mig och mina medresenärer.
Här måste det pimpas en del.

april 7, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply