Torsdagen den 8 April.

Missan följer med ut på morgonen när Chanel ska kissa. Då går vi ner i skogen och Missan klättrar i träden. I dag så glömde Chanel att kissa för hon bara kollade i vilket träd Missan var i. Det ser roligt ut. Missan är suverän på att klättra baklänges ner.

Solen sken och jag satte mig i stolen på altanen en stund för att Chanel skulle kissa så vi kunde gå in och äta frukost.

I dag så var det riktigt skönt att promenera det blåste nästan ingenting och solen sken. Vi gick runt dammarna och Chanel kunde ägna sig åt sorkletning.

Spegelblankt.
I dag ar svanarna tillbaka. Tog ett kort när båda hade huvudena över vattenytan.
Chanel har hela huvudet nere i hålet hon grävt.

När vi kom hem så hade jag köksdörren öppen en stund. Då passade Chanel på att lägga sig på gräsmattan och kolla ner i skogen.

Här har hon koll.
Trappan är också bra att ligga på.

I dag så deklarerade jag. Passade på när Missan var ute så jag fick ha köksbordet för mig själv. Jag har sörjt för detta att deklarera dödsboet men det gick ju bra. Inga problem alls.

Funderade lite på vad jag skulle äta eller om jag skulle hoppa över maten. Jag var inte särskilt hungrig. Men kom på att det var torsdag och pannkaksdags. Hade ärtsoppa i frysen så det blev en riktig måltid. De första pannkakorna blev det bara skit med. Men jag fick inte kasta dem för Chanel. Så jag gav henne den ena. Den andra får hon i morgon när jag tar pannkakor till kaffet. Det kan man väl inte kalla att skämma bort?

Undrar om Chanel hört glassbilen i sitt barndomshem? I kväll så gick hon ut i hallen och lyssnade spänt. Men det hördes inget mer.

Efter en sådan här solig dag så väntas det en skitdag i morgon. Men meteorologerna har haft fel förr.

april 8, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply