Söndagen den 11 April.

Veckorna bara viner förbi. Redan söndag. Dagen började som alla andra med kiss i skogen och frukost.

Chanel tjatade med mig om att gå ut så vi tog den lilla svängen. Hon var nödig så det behövdes. Jag tycker inte att hon äter så mycket men det kommer ut en del i andra änden så det är nog tillräckligt med mat. Hon har ju fri tillgång av torrfoder i skålen.

De visade på TV att vi skulle få busväder här så det var lite osäkert om vi skulle kunna åka till hundrastgården. Men när klockan var halv två så såg det bra ut. Det var några små stänk på bilrutan men vi körde iväg.
Vi var först på plats men det dök upp fler hundar med mattar/hussar efter hand. Chanel är lite av en polis. De får inte bråka utan att hon ska hålla koll på dem. Men blir hon för övervakande så säger jag till henne och då lugnar hon ner sig. Hon är nog van att vara den som bestämmer i gruppen.

Efter ca en timma så började det regna lite och då gick de flesta därifrån. Jag gick in till Lidl, står ju på deras parkering, och köpte mig en liten äppelpaj. Det är ingen paj egentligen utan ett knyte.

När vi kom hem så satte jag på kaffebryggaren och värmde den lilla pajen i ugnen. Tog på mig ett par rejäla tofflor och en stola, inköpt i Spanien, för jag behövde värmas upp. Sedan så smakade kaffet med dopp gott.

Det hade börjat regna med lite vitt inslag och det lade sig på gräsmattan. Men det avtog efter en stund. Vad tråkigt med detta väder.

Ibland så letar jag efter Missan. Då kan hon ”gömma” sig bra.

Tack och lov så blev det inget busväder här. Får väl se hur det blir i morgon. Nu är det TV som gäller igen.

Hade ett revben kvar och lite coleslaw som jag åt till ett glas vin. Avslutade med en kexchoklad.

Nu är det snart Mästarnas Mästare igen.

april 11, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply