Måndagen den 12 April.

Klockan var halv sju när jag gick upp för att titta på McLouds döttrar. Fortsatte sedan med sista avsnittet av Jägarna. Sedan gick vi ut allihopa och Chanel kissade. Missan och jag gjorde vårat inne.

Frukost som vanligt. Efter en stund så blev det en promenad med Chanel. När vi kom in så gjorde jag något jag tänkt göra sedan den nya sängen kom. Jag tog bort en bit av överkastet på långsidan och sydde fast i fotändan. Nu passar det sängen perfekt. Men de tunna gardinerna är bara nålade och ska sys upp. Det har hängt över mig länge, kanske i morgon.

Här var det mjukt och skönt.
Sitter jag i vägen?

Det började suga i magen. Frukosten var ju tidig i dag, så jag micrade pajen jag köpte på Lidl i går. En köttfärspaj som smakade gott.

En ”gammal” jobbarkompis ringde och undrade om vi skulle gå och fika i morgon. Vad glad jag blev. Naturligtvis ville jag det. Hon har fått båda sina sprutor och jag ska få min första på torsdag. Det är mycket spridning på covid-19 i länet nu men bara man är försiktig så behöver man inte vara orolig.

Det blev dags för dagens andra promenad och det blev på Rudabanan. Det var en hel del folk ute och även en ensam stackars snok. Chanel såg den inte och den hade bråttom ner i diket så jag hann inte ta fram mobilen för ett kort.

Resten av dagen försvann och när kvällen kom så gjorde jag mig en köttbullemacka på en tekaka som jag åt med en stor mugg te.

Nu är det kväller igen.

Bra sovplats.

april 12, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply