Tisdagen den 13 April.

Vaknade till klockradion halv åtta. Låg och drog min lite. I dag ville inte Missan med ut. Troligen luktade det något utanför köksdörren. Chanel satte fart ner i skogen och sprang en bit. Men kom tillbaka när jag ropade på henne.

Undrar vem som knipsat av dessa penséer?
Dessa är helvissna.

Tror att det luktade rådjur utanför. Därför ville inte Missan gå ut men Chanel skulle ta itu med inkräktaren.

Efter en kiss så gick vi in och jag duschade. Sedan smakade frukosten gott. Tog sedan en promenad med Chanel runt tolvtiden. Halv tre skulle jag träffa min kompis i stan på Flanaden. Där får man sitta fyra om man sitter inne i fiket men om man vill sitta ute i gången på köpcentret så får man bara vara en vid varje bord. Det var glest med besökare och vi slog oss ner inne.

Där satt vi i över två timmar och tjötade. Det var ca fem månader sedan vi träffade så vi hade mycket att prata om. Det regnade under tiden vi satt där men när Chanel och jag promenerade på förmiddagen så tittade solen fram lite. Jag åt en fralla med köttbullar på fiket men när jag skulle gå därifrån föll jag för frestelsen och köpte en n- boll med socker på.

Chanel blev överlycklig när jag kom hem. Släppte ut henne i trädgården en stund. Lite senare så tog vi en liten promenad. Det var blött på backen men inget regn föll på oss.

När vi kom hem så satte jag på lite kaffe och åt den goda bollen. Den var ljuvligt god.

I kväll så ska jag se på Trädgårdstider i realtid och sedan göra ett besök hon Fredrik på CMore.

I dag har jag gått med i en grupp till med soloåkare på FB. Denna gång med blandade kön. Så nu är jag med i tre grupper med soloåkande husbilsägare.

Tulpanerna sjunger på sista versen synd att man inte kan ställa dem svalt under natten.

april 13, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply