Onsdagen den 14 April.

I dag så har det blivit lite gjort. Efter frukost och promenad så plockade jag ur bagaget på husbilen. Tog även bort det som fanns under luckan i golvet. Det mesta fick vara i garaget men lite fick komma in i huset. Hittade en flaska vitt vin och en flaska sprit. Vet inte vad det är för sprit men misstänker att det smakar lakrits.

Sen fortsatte jag med att fixa till en sänglampa. Flyttade en från fotänden av sängen till huvudändan. Tror det blir bra.

Ska ta bort den som är kvar vid fotänden.

Sedan var det dags för en promenad igen. Solen sken och det var riktigt fint väder men blåste lite. Det var inte mycket folk ute så Chanel kunde vara lös en hel del. Hon älskar ju att gräva och i dag så var hon vild. Tur att hon inte gräver så i trädgården.

jordfräsen i tagen.

Jjag gjorde mig ett par knäckebröd av ett paket som jag tagit in från husbilens garage. De smakade gammalt så nu slänger jag resten av paketet. De har varit i Spanien och vänt minst en gång.

april 14, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply