Torsdagen den 15 April.

Första sticket klart!

Jag sov lite oroligt i natt. Brukar inte oroa mig för sprutor men detta var lite annorlunda. Tittade på klockan på morgonen och den var halv sju. Låg kvar till halv nio. Slumrade lite med radion på.

Som vanligt var Missan med till skogskanten när Chanel kissade. Åt frukosten och satte degen till havrebullarna. Sedan tog vi vår promenad, Chanel och jag.

Det var dags att baka ut bullarna när vi kom hem. Det gick åt mycket mjöl till utbaket i dag. Degen var lös men då blir dom godare.

Goda havrebullar.

Solen har värmt oss i dag. Satt ute och fikade med de nybakade havrebullarna med ost på. Jätte goda.

Satt sedan och väntade på att klockan skulle bli två så jag kunde ta mig till Hälsocentralen för min första spruta. Det satt sex personer i väntrummet. Några väntade på sprutan och några väntade på att få gå hem.

Jag fick Pfizer men hade tagit vad som helst. Ville bara få en spruta. Allt förlöpte bra. Satt och väntade en kvart innan jag tog mig därifrån.

Körde om Granngården och köpte två Engelska Pelargoner i en fin färg. Chanel blev som vanligt överlycklig när jag kom hem. Vi tog en promenad med en gång. Jag hade ju skor och jacka på mig. I dag så mötte vi flera människor så det blev bara en liten stund Chanel fick vara lös.

Packeterade havrebullarna en och en och stoppade i frysen. Nu har jag morgonbröd i en hel månad.

Till kvällen så åt jag ytterligare en nybakt bulle till en mugg te och njöt av blomprakten.

Vid köksbordet.
En av pelargonerna förgyller min kväll framför TV:n.

I kväll ska jag se på en dokumentär om raggare. Det är en smålänning som gjort den och det ska vara bilder från Oskarshamn med. Jag var aldrig någon raggarbrud men tycker mycket om att se dessa bilar. Skulle jätte gärna vilja köra en.

april 15, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply