Fredagen den 16 April.

Hade lite ont i armen, där jag blev stucken, när jag vaknade. Annars inget ovanligt.

I går när jag fyllde på burkarna med katt och hundmat från säckarna i klädkammaren så uppstod det lite krig mellan Chanel och Missan. Chanel hade snott en mun full med hundmat och åt detta. Då kom Missan för nära och blev påhoppad av Chanel. Jag hörde bara Chanel och såg att Missan låg under henne. Jag tog tag i nackskinnet på Chanel och röt till. Missan sprang nerför trappan. Då trodde jag att det skulle bli dålig stämning dem emellan. Men senare så var de som vanligt mot varandra. De umgås inte men bryr sig inte om varandra heller. Missan vart inte rädd för Chanel och Chanel tittade inte snett på Missan heller.

I dag var det duschdag. Efter den så smakade frukosten gott med havrebulle, te och Jos.

När håret torkat så gick Chanel och jag vår förmiddagspromenad. Det var kallt och jag hade inte tagit med mössan så öronen blev nästan förfrusna. Missan var i trädgården när vi kom hem och när hon sprang iväg så följde Chanel med och sprang bredvid. Det såg lite gulligt ut.

Lite senare så åkte jag till Maxi och handlade. Var sugen på något gott till kaffet och köpte två Budapestbakelse. Det gick inte att köpa bara en.

Satte på kaffet när jag kom hem och åt en bakelse. Den smakade underbart gott. Satt och lyssnade på radion genom apparaten där jag ser SVT och CMore. Råkade komma åt en knapp och Radio Kalmar försvann. Det tog mig över en halv timma att få tillbaka den kanalen. Vet naturligtvis inte hur jag gjorde men huvudsaken är att Radio Kalmar är tillbaks.

Det blev dags för eftermiddagspromenaden och den här gången tog jag på mössan. Det var svinkallt och vi gick inte så långt. När jag kom hem så lade jag mig under filten en stund för jag var helt utkyld. Chanel låg bredvid och Missan i ullstolen. Hela familjen samlad på ett ställe.

Satte på ugnen och stoppade in ett paket med pulled pork.

Satte in ett pitabröd i ugnen. Fyllde sedan brödet med sallad, kött, tomatskivor, gurkskivor och riva morötter. Det smakade riktigt gott ihop med ett glas rött. Boxen är inte slut än. Men jag längtar till kebaben i Puerto de Mazarrón.

Nu får vi som har vaccinerat oss umgås på ett annat sätt framöver. Tre veckor till så är det fritt fram. Inte för att det finns så många att kram omkring mig men bara tanken glädjer mig.

april 16, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply