Lördagen den 17 April.

Vaknade tidigt i morse. Gick upp vid åtta. Åt frukost i godan ro. Kom iväg på hundpromenad vid nio. Blåste snålt. Löste krysset idag också.

Sedan tog jag Corollan till torghandeln. Där stod trädgårdsmästaren och sålde blommor. Jag köpte tre plantor penséer för 10:- styck för att ha på bordet ute. De gamla hade ju torkat.

Planterade dessa och bestämde mig för att ta ut möblerna till altanen. De väger ingenting oc( är lätta att flytta. Putsade glaset som ligger på bordet med andan i halsen. Allt gick bra, inget missöde med glaset.

Solen värmde på altanen och jag bestämde mig för att fika vid lilla bordet. Chanel hittade ett bamseben i förrådet som varit Annis och bestämde att det skulle begravas i skogen. Hann inte med att fota henne. Synd, för det var stort och tungt.

Budapestbakelse från igår.

Vi var ute i det sköna vädret ett bra tag. Pratade med grannarna som också fick sin första spruta i torsdags. Ingen av oss hade fått problem av något slag.

Tog sedan en promenad med Chanel. Det blev inte så långt i dag. Känner mig lite slö. Kan det vara sprutan som spökar? Tror inte det. Det var jobbigt att sitta i solskenet.

Det blev ju pitabröd över i går så jag gjorde mig en kebab i kväll också. Gäller att ta till vara på allt.

I dag så bytte jag rivna morötter mot majs.

Det har varit en fin dag. Solen värmde i lä men det var kallt i blåsten. Nu håller vi tummarna för en lika fin dag imorgon.

april 17, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply