Söndagen den 18 April.

Ännu en härlig dag med sol och varmt i lä. Satt ute på altanen efter frukost och promenad. Det kändes som sommar där inte vinden kom åt. Missan håller sig i närheten när vi är ute, Chanel och jag.

Undrar vad Chanel tittar på.
Jag gick dit och tittade. Såg grannens röda katt ca 100 m bort. Duktiga Chanel som inte jagade den.

Jag passade på att dricka kaffe och med bullar till innan det var dags att köra till hundträffen i stadsparken. Där var vi några småhundar med mattar och hussar som myste i solskenet. Chanel har svårt att släppa på rollen som övervakare. När några av hundarna ”bråkar” så måste hon skipa fred. Men när jag säger till henne så slutar hon vakta.

Klockan var lite över tre när vi åkte hem. Det var fortfarande skönt ute på altanen så jag satte mig där en stund. Chanel håller sig på tomten vilket jag tycker är bra.

Det var lite kött kvar sedan i går och av detta gjord jag en Tacogratäng. Den smakade gott och starkt. Det blev lite över till i morgon också.

april 18, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply