Tisdagen den 20 April.

Vaknade tidigt och gick upp för att titta på McLouds döttrar. Hade svårt att somna om och tankarna bara vandrade. Vet att jag har mycket att vara glad och nöjd med men ibland så kommer de svåra tankarna. Det blir väl bättre ju längre tiden går.

Råkade somna om till slut och gick upp vid niotiden. Efter att Chanel fått göra ifrån sig lite så tog jag en dusch före frukosten.

När sedan håret torkat så tog vi en promenad för att Chanel ska få tömma blåsan. Hon kissar som en hel hanhund. Det ska skvättas ordentligt.

Sedan fortsatte jag med att tömma husbilen. Det är inte klokt vad mycket grejer vi haft med oss. Ju större bil och ju mer utrymmen att lägga prylar och kläder desto mer stoppar man dit. Vet inte var jag ska göra av allt som jag bär in i huset. Det måste till en rejäl rensning det är klart

Satt sedan ute på altanen och drack lite te och åt ett par kanelknäckebröd. De är goa de där kanelknäckebröden.

Tog ytterligare en promenad lite senare. I kväll så tog jag upp ett par bitar av fläskpannkakan som jag åt med rårörda lingon till ett glas mjölk.

Det var då det.

april 20, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply