Torsdagen den 22 April.

I morse vågade jag nästan inte titta ut. Hade hört regn eller snö slå mot rutan tidigare. Men det fanns inget vitt på marken, tack och lov.

Det var blött på marken och Missan kom in med skitiga tassar. Chanels var inte så skitiga. Förstår inte varför Missan ska trampa i rabatterna innan hon går in? Hon gör inget i rabatterna utan allt sådant gör hon i kattoan inne.

Vi väntade en stund efter frukosten innan vi gick vår promenad, Chanel och jag. Det var kallt men regnade inte i alla fall.

Hittade en serie på fyra avsnitt på CMore som jag tittade på. När jag kände mig lite hungrig så gjorde jag några tunna pannkakor. Hade ingen ärtsoppa hemma men det smakade bra med bara pannkakor och sylt. Det blev några kvar till fikat i morgon.

I dag så jobbade jag inte med att plocka in ifrån husbilen. Har bara två luckor på utsidan som ska tömmas och vitrinskåpet är också kvar. Sedan ska jag ta bort två märken med Husbilsklubben och nummer. Det ska nog gå bra.

Var ska jag nu ha mina fina glas?
Ena bädden ska också bäras in.

Till kvällen så ska jag nog göra mig lite te och äta ett par kex till.

Tog detta kort igår på syrenerna. De är på G nu.

april 22, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply