Onsdagen den 28 April.

Dagen började som alla andra dagar. Efter frukost och promenad åkte jag till Maxi och handlade. De sålde 5 pelargoner för 100:- och jag kunde inte motstå de ljusrosa pelargonerna. Nu står de i vasken i tvättstugan tills jag kommer hem igen.

Plockade in de saker i husbilen som jag skulle ha med till Husbilslandet. Jag åt en Dafgårds paj och tog en promenad med Chanel.

Missan kom in och jag har gjort det bra för henne. En nytömd katttoa och två skålar med mat och mycket vatten så hon klarar sig tills vi kommer hem i morgon.

Sedan var det bara att dra ur sladden och köra iväg med GPS:n inställd på Motala och lillebrors adress. Husbilen startade snällt och vi kom iväg klockan två.

Det var lite trafik till Linköping. När vi kom dit så var klockan fyra och trafiken tätnade men det flöt på bra. Anlände till min bror kvart i fem.

Medan brorsan fixade käk tog Chanel och jag en liten promenad. Sedan smakade det gott med potatisgratäng och fläskfilé. Vi satt sedan på han mysiga inglasade altan och pratade. Chanel är inte till något besvär utan helt härlig. Hon åt inte sin mat förrän vi kommit ut till husbilen igen. Då slank den ner.

Nu ska jag lägga mig. Det är sport på radion, var är Karlavagnen?

I dag var det inga båtar på Göta Kanal men det stod en husbil där när jag åkte förbi.

april 28, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply