Fredagen den 30 April.

Valborsmässoafton 2021.

Vårbrasa!

Somnade fort igår kväll och har sovit hela natten. Vaknade vid sex och satte på radion. Somnade om till den och gick upp halv nio.

Då följde inte Missan med ut i skogen bakom tomten. Hon kanske är sur för i går?

Åt frukost och sedan flyttade jag husbilen så den är backad upp på uppfarten. Då kommer bodelsdörren åt rätt håll. Körde sedan upp Corollan bredvid. Husbilen ser mycket mindre ut men är ju egentligen bara två meter kortare och tio cm smalare. Kom ihåg att dra ut sladden. Förra bilen tjöt om jag startade bilen med sladden i men det gör inte denna. Nu får jag se upp!

Chanel fick följa med ut i bilen och jag satte igång med att lägga antiglid i skåpen och ta bort plast från madrasserna. När detta var gjort så kom jag av mig. Var ska jag börja?

Det finns lika mycket inne.

I dag så hittade jag den tyska damen till slut och avskedade henne på bums. Har välkomnat den svenske Daniel. Han hade en trevlig röst så vi ska nog trivas tillsammans. Trägen vinner. Men det fins mycket mer att ställa in så att den passar mig.

Tog en paus från husbilen och gick en promenad med Chanel. Sedan åkte jag till Maxi och Lidl. Det var snabbt avklarat. Kände av lite hunger men det kurerade jag med ett par knäckebröd med smör och ost på. Drack vatten till.

Fortsatte sedan med att stuva in i husbilen. Grannarna kom på besök. Mina bästa grannar.

Där står Jollen bredvid Corollan. En nyfödd och en 21 åring.
Vardagsrummet.
Köket. Dåligt med avlastningsyta. Det finns en lite bräda att fälla upp men då kan man inte gå ut.
Sovrummet. Det följde med fyra kuddar och två plädar.
Synd att inte Ullbädden passar.

Nu är det lite inplockat i köksavdelningen men mycket återstår. Svårt att välja ut vad som ska in i husbilen och vad som ska, ja vart då?

Jag har letat efter fjärrkontrollen till de hydraliska stödbenen. Det finns ingen, det sitter en display på förarstolens utsida. Inte konstigt att jag inte hittade någon.

Det blir inte mer gjort i dag. Satte mig och tog en banan. Köpte billiga bananer på Maxi, bara 15:-/kg. Sedan kom jag till Lidl, där kostade de 9.90:-/kg. Nu ska jag jämföra och se vilka som är godast.

Jag firade Valborg framför TV:n. Där var det varmt och god mat. Grillade revben med Coleslaw. Det sista av vinet i boxen. Känner mig lite däven i kväll, vet inte varför. Det är mycket känslor i omlott nu. Är ju glad för husbilen men samtidigt så gör sig saknade efter Bertil påmind. En tröst är Chanel som är så hängiven och pockande.

Fina bilder på TV:n från Karlsborgs fästning och fina sånger.

april 30, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply