Tisdagen den 4 Maj.

Sov gott i natt. Känner inget i benen, konstigt. Trodde att det skulle göra lite ont men är glad för att jag hade fel.

Nu ska jag ha dessa tajta strumpor som går ända upp till grenen på i tre dygn så det blir ingen dusch förrän då. Det blir lite korvigt att ha dessa under jeansen och de åker gärna ner men det är bara att dra upp dem igen.

Efter frukosten så tog Chanel och jag en promenad. Gick inte så långt idag. Fortsatte sedan att plocka ut i husbilen. Nu är det färdigt i sängarna med överkast. Satte på Ullbäddens överdrag på den ena stolen. Det är för stort men får sitta där tills jag bestämt hur jag ska göra. Tror att jag köper nya som passar. Kan kanske sälja dessa som passar Knaus 900.

Tog in instruktionsboken och läste lite i den. Mycket som inte är lika som i förra bilen. Vad jag saknar någon att diskutera med. Men jag får väl klara mig själv framöver.

Tog upp ett par bitar med ugnsbakad fläskpannkaka från frysen och värmde. När jag skulle plocka ur äggen från förpackningen och lägga i kylskåpsdörren så slant ett ner på golvet. Satan! Men jag fick hjälp med att städa.

Det var hon duktig på.

Satte mig sedan till bords och åt. Gott med rårörda lingon till och mjölk i glaset.

Middag.

Det hade börjat regna ute och vi var inne allihopa. Missan var ute en stund på förmiddagen men när det regnar vill hon vara inne.

Jag och Chanel tog en promenad i duggregnet. Det blev inte så långt den gången heller. Tänk vad olika hundar är. Chanel bryr sig inte om lite regn medan Anni avskydda allt vad vatten hette. När det var riktigt varmt så bar jag ut Anni i vattnet, då gick hon försiktigt in till land. Ska bli roligt att se hur Chanel beter sig i sommar.

I dag har hon busat med två plychkatter. Hon biter och biter och dödar dem men de går inte sönder. Inte än i alla fall.

Nu tar jag dig.
Den var rolig, tyckte Chanel.

Nu har jag precis ätit ett par knäckebröd till en stor mugg med te. Gott. Trädgårdstider börjar snart.

Missan till höger om mig.
Chanel till vänster.

maj 4, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply