Onsdagen den 5 Maj.

I går kväll klockan tio så satte jag igång med att överföra allt från min gamla mobil till den nya. Förra gången så misslyckades jag totalt. Men i går så fixade jag det. Det tog över en timma. Själva överföringen tog 35 minuter. Det var en hel del som skulle flyttas. Genomsvett och belåten kunde jag gå och lägga mig lite över elva. Somnade gott.

Vaknade med ett belåtet leende och stolt över min bedrift i går kväll. Efter frukosten och Chanels jakt på grannkatten så satte jag igång med att få igång mobilt bank id och swish. Det gick inte lika bra. Ringde till banken och bad om hjälp. Bank id appen i mobilen var för gammal så jag var tvungen att göra detta på datorn. Misstänkte att den installationen var lika gammal så jag fick en tid för att komma in på banken. Det är inte bara att åka dit nu i dessa tider utan man måste beställa tid.

Det regnar i dag och det är jag glad åt. Det behövs verkligen för det är snustorrt i marken. Men det var nästan uppehåll när Chanel och jag tog en promenad. Tog sedan Corollan och körde till Maxi. Tittade efter ett fodral till den nya mobilen men de hade inget roligt. Handlade lite annat och körde sedan in till city. Parkerade på torget och gick till tre affärer där de sålde mobilfodral. Det var ett dåligt utbud som passade Iphon X. Till slut bestämde jag mig för ett rosa.

När köpet var klart så var det tid för mig på banken. Det gick riktigt galant att få igång bank id och swish. Så nu är allt klart, hoppas jag.

Provade kameran på nya mobilen. Den får man vara nöjd med.

Jag blev glatt emottagen när jag kom hem. Satte på en kastrull och kokade fisk till Missan. Bra att ha när vi ska iväg med husbilen nästa vecka.

Satte mig sedan och åt lite mat. Hade köpt glaserade ribs på Maxi och hade lite coleslaw kvar i kylen. Smakade gott.

Den nya mobilen ringde. Det var från Ullbädden, jag jade ringt tidigare i dag men ingen svarade då. Nu så ringde de upp. Jag pratade med en Birgitta och bestämde mig för att köpa nya överdrag till framstolarna. Det gick fort. Kanske har de kommit tills jag ska iväg. Nu finns det överdrag som passar den gamla bilen till salu om någon är intresserad?

Missan vill vara i blickpunkten.

Lite senare så tog vi ytterligare en promenad, Chanel och jag. Då tittade solen fram en liten stund. När vi kom tillbaka till tomten så försvann Chanel som en blixt över granntomten. Jag undrade vart hon tog vägen. Hon hade jagat upp Sigge i ett träd. Och då passade det att komma hem igen. Svårt att få henne att sluta jaga Sigge. Synd att han springer, han har alltid varit tuff mot Anni men Chanel är han rädd för. Jag måste ha uppsikt så att jag ser Sigge före Chanel om jag ska ha en chans att hindra henne från att jaga.

Åt så tidigt i dag så jag får nog göra en mugg te till kvällen och äta något till. I morgon ska jag fortsätta med att flytta in i husbilen.

maj 5, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply