Torsdagen den 6 Maj.

Vaknade klockan fem. Kunde inte somna om så jag gick upp och såg på TV en stund. Sedan satte jag på radion och somnade till den. Gick upp vid halv nio.

Chanel kollade bortåt grannen, där hon såg Sigge i går men gick ner i skogen och gjorde ifrån sig. Missan var med ute men dröjde lite med att komma in. Skönt att få äta frukosten i fred.

Skulle behöva duscha men ska ha dessa mumiestrumpor i dag också. I kväll får jag ta av mig dem. Väntar tills i morgon att duscha.

Fortsatte sedan att se på Morden vid kustvägen som jag såg första avsnittet av i morse. Det plingade på dörren och där stod grannen och undrade om vi skulle ändra slingan till Orvar. Jag hade ju dragit förbi sluttningen häromdagen för att Orvar bara slirade där. Gräset var borta, bara torr jord och det klarade inte Orvar. Nu så fixade vi till så att min provisoriska omdragning blev riktigt gjort. Han är en ängel min granne. Startade sedan Orvar för att se om det inte var något brott på slingan men båda ihopkopplingarna var bra gjorda. Vi blev precis klara innan det började stänka lite.

Gjorde mig ett par knäckebrödsmackor med ost och kaviar på. Drack en burk jos som jag köpt ett par av på Lidl. Den smakade gott. Har tre till som ska få följa med till Urshult.

Plockade ihop lite som ska med ut i bilen. Det är mycket som inte ska med av allt som jag bar in från förra bilen. Funderade lite på om jag skulle promenera före maten eller tvärt om. Bestämde mig för att ta en promenad först och det var tur det, för när vi var på hemväg så började det stänka lite.

Svanarna är kvar.
Fina Chanel.

När vi kom hem så började jag med maten. I dag så blev det ärtsoppa, det är ju torsdag, och tunna pannkakor med hallonsylt. Gott och mättande. Blev kvar pannkakor till kaffet i morgon.

Gick ut med lite grejer till husbilen. Nu är sängarna klara.Men inga kläder är utburna än. Tror jag ska kolla om några har krymt innan jag bär ut dem. Misstänker att det är så.

Fick brev från Länsförsäkringar. När jag köpte Knausen så tecknades ett prövoförsäkring på en månad. Nu vet jag inte hur jag ska göra. Förut hade jag Folksam. Den är betydligt dyrare än denna. Ska ta med mig bägge breven till träffen på onsdag och rådfråga de andra på träffen. Det här är inget jag har behövt ta ställning till tidigare men nu måste jag sätta mig in i detta. Det var bättre förr.

Chanel har varit riktigt busig i dag. Hon har gått lös på plyschkatten igen. Tur att det inte är Missan. Roligt att se henne busa.

Nu är det kväll igen. Vad dagarna går fort. Vet inte vad jag ska se på i kväll. Får väl leta på SVT och CMore.

maj 6, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply