Fredagen den 7 Maj.

Gick upp halv nio. Efter att Chanel och Missan varit ute en liten stund så var det dags för mig att duscha. Det var på tiden. Har inte kunnat duscha sedan i måndags. Har ju haft dessa mumie strumpor på mig. Nu åkte de av och äntligen så kunde jag ställa mig under den varma duschen.

Åt sedan frukost med god aptit. Började sedan kolla vad jag skulle ha med ut i husbilen. Lådan med bestick har krympt väsentligt. Bara det nödvändigaste. Saknar jag något så får jag väl lägga till detta sedan. Provade lite av kläderna jag tagit in. Inget av det jag provade hade krympt.

Tog en promenad med Chanel och sedan åkte vi väg med Corollan. Först så hämtade jag överdragen till framstolarna från Ullbädden. Tänk de hade redan kommit. Jag beställde dem i onsdags. Det var DHL som levererat, inte Post Nord. Fortsatte sedan till Rusta och Dollarstore för att titta efter en sopbehållare. Man köper en dyr husbil och får komplettera med en sopbehållare? Hittade ingen där, de såldes i trepack. Behöver bara en. Körde sedan till Djurproffsen och köpte en trafiksäker sele till Chanel. Behöver en förlängare så hon kan ligga under bordet. Den de hade var bara 50 cm och var för kort. Anni kunde inte sitta fast i sele för hon snurrade hela tiden och då hade hon trasslat in sig. Men Chanel ligger så fint under bordet. Nu får jag leta efter en förlängare.

Nästa besök blev på Maxi men behövde inte så mycket. På hemvägen så stannade jag på Biltema. Där hade de en sopbehållare, lagom stor. Men någon förlängare till selen hittade jag inte där. Köpte mig en varmkorv med bröd för 5:-. Tänkte på Hasse. Korvälskaren.

När jag kom hem så satte jag på Ullbäddens överdrag och vad fint det blev.

De passade precis.
Sängkammaren.
Är du färdig snart, matte?

Lade in betalningen till Ullbädden i kön. Betalar när det är dags, inte förr. Letade förlängare till selen på nätet men hittade ingen bra. Får lugna mig lite.

Klockan hade blivit mycket och det var dags att ta en promenad med Chanel igen. Det var kallt ute fastän solen tittade fram lite. Det fanns inget fredagsmysaktigt på Maxi så i kväll stekte jag ett par korvar som jag åt med det sista coleslaw och lite grönsaker. Mouserande vatten till. Det fick duga till fredagsmys.

Jag älskar korv, liksom Hasse.

I kväll ska jag lägga mig i en renbäddad säng. Jag har slagits med tyngdtäcket och jag vann. Det är kämpigt att få det i påslakanet men skönt att ligga under.

Kanske lägger jag in en bild innan jag kryper ner under det tunga täcket.

maj 7, 2021 · Anitha · One Comment
Posted in: Hemma

One Response

  1. Gunnel Andersson - maj 10, 2021

    Är lite nyfiken på överdragen fr Ullbädden eftersom du köpt nya, så är du förstås helnöjd med dem? Blir det inte för varmt/stickig mot huden när du är i Spanien eller reglerar ullen värmen?

Leave a Reply