Lördagen den 8 Maj.

Vaknade tidigt. Satte på radion och då sa de att klockan var lite över fem. Somnade om igen. Somnar lättare om när radion är på. Gick upp vid åtta. Gick som vanligt ner i skogen bakom tomten. Jag går ett par meter och håller koll på Chanel som strosar runt lite. Hon betar som en ko. Det är de spröda grässtråna hon tar. Om jag inte ser upp så kan hon av ”misstag” råka gå upp på en granntomt.

Fixade sedan frukost. Solen sken till att börja med i dag men sedan växlade det med sol, moln och regn resten äv dagen.

Plockade ut kläder i husbilen. Jag har dålig koll på vad som kommer ut dit. Hoppad att jag har vad jag behöver till Urshult. Har nu lagt matta under bordet och där framme. Det ser bra ut.

Har lagt in lite i bagaget också men får fylla på efter hand. Det är med blandade känslor jag flyttar in i den nya husbilen. Kan inte släppa tanken på saknaden efter Bertil. Hoppas det känns bättre när jag kommer iväg på min första resa nästa onsdag.

Funderade på vad jag skulle äta till kvällen. Tog med Chanel på en shoppingtur till Lidl. Hon gillar att åka bil. Letade efter krokar att hänga över dörr. Det är två dörrar som skulle passa att förse med krokar. Nu passar inte de krokarna som är till dörrar i huset utan dessa dörrar är mycket tunnare. Men hittade inga sådana på Lidl men en sopbehållare fanns där. Nu köpte jag ju en sådan i går och den duger bra. Men det slank ner lite kaffebröd i kundvagnen samt en fryst pizza.

Efter kaffet när vi kom hem så hade jag tänkt ta med Chanel på en lite längre promenad men när vi kommit en bit började det regna. Så vi vände hemåt igen.

Ska vi busa?
Nu äter jag upp dig.

Jag tänkte ta mig en liten lur men Chanel tänkte annorlunda. Hon kom med busdjuret. Förstår inte hur hon kan behandla den utan att den går sönder.

Pizzan som jag skulle ha till kvällen ligger kvar i frysen. Tog mig ett par korvar i stället. Det blev för mycket kaffebröd tidigare.

I kväll blir det Lets Dance? Vet inte vem jag hejar på men Lill-Babs barnbarn gillar jag.

maj 8, 2021 · Anitha · One Comment
Posted in: Hemma

One Response

  1. Tommy - maj 8, 2021

    Vad är den lilla luckan framför den större till för?

Leave a Reply