Söndagen den 9 Maj.

Vaknade till en regnig dag. Det duggade lätt när vi gick ut före frukosten. Sedan så åkte Chanel och jag till hundrastgården i stadsparken. Där var det några tappra som slutit upp trots duggregnet. I dag så var vi med de lite större hundarna. När vi var med småhundarna så skulle Chanel styra och ställa med de yngre hundarna men i dag så var hon mer sansad. Sa ifrån om någon blev för närgången men tog inte på sig rollen som polis.

Den här gruppen passade Chanel bättre.
Hon lärde sig fort vilka som delade ut godis.

Synd att det småregnade hela tiden. Till slut tröttnade vi båda två och åkte hem.

Tog en paus från stuvandet i husbilen. Såg lite på TV. Ett program om äldre damer som sökte lyckan i Gambia och en film kvinnan i guld. De var bra båda två. Lite senare så tittade solen fram och det fina vädret som ska komma i morgon började pocka på. Vi tog en liten promenad. Det var riktigt skönt ute.

Tog en liten siesta tills vi blev avbrutna av att Missan ville in. Då var lugnet slut. Satte in en fryst pizza i ugnen. Den var god men knaprig. Så ska försöka att komma ihåg att en sådan ska jag inte köpa igen.

Jag blev mätt så det blir nog inget mer i kväll. Ska se Mästarnas Mästarnas till att börja med.

maj 9, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply