Måndagen den 10 Maj.

I dag hurrar jag för May som fyller jämt och jämt har namnsdag i maj månad. 💐🎶HURRA! 🥂🌹Min mor fyllde också den 10 maj och då träffades vi hos min bror och hade en trevlig familjeträff de sista åren av hennes liv. Nu är hon borta sedan åtta år. Saknar att kunna ringa henne för en pratstund. Ännu mera sedan jag blev ensam. Men, men.

I dag kom sommaren till Oskarshamn. Solen har stått som spön i backen hela dagen. Ingen jacka har behövts idag. Satt dock inne och åt frukost. Efter promenaden med Chanel så fortsatte jag att pyssla med husbilen. Kattoan fick plats bredvid toan och kattburen i den lediga sängen. Klösbrädan sitter fast på bordsbenet. Jag har serverat kokt fisk inne i husbilen i dag. Bara för att fjäska för Missan. Chanel har fått sitta på lina medan jag har stoppat in lite till i bilen. Jag har ingen koll längre. Vad finns och vad finns inte där? Ska bli roligt att åka iväg på onsdag.

Det var så skönt i dag så jag lade på mattorna på altanen. Satt och fikade under markisen för det var riktigt varmt i solen. Chanel och Missan har varit ute hela dagen och köksdörren har varit öppen. Ett par gånger gick Chanel ner i skogen men jag höll koll på henne där så att hon inte gick upp på fel tomt.

Undrar var Sigge är?

Pratade med grannarna om att vi inte har sett till Sigge, den röda katten, sedan Chanel jagade upp honom i trädet. Där sitter han dock inte. Han kanske undviker att gå åt vårt håll. Chanel tittar efter honom.

Pratade med Monika från Piteå en stund på FaceTime. Alltid rolig att få prata bort en stund med henne. Vi drömmer om att träffas i Spanien i vinter.

Hoppas att vi åter kan samlas på stranden.

Hittade ett paket med fläskpannkaka i frysen. De smakade gott med rårörda lingon och mjölk i glaset.

Nu har någon klagat på att hundarna skäller på hundrastgården. De skäller ihållande enligt den klagande. När jag var där i söndags så var det några hundar som skällde när de lekte. Men hundar är hundar och de tänker inte på att vara tysta. Om de skäller när de leker är inte mycket att göra åt. Det var kommunen som valde platsen för rastgården. Har fått veta att det är en tjej på 25 år som klagat. Hon mår nog inte så bra. Vi får väl se hur det löser sig.

Snart så ska jag stänga köksdörren och se på Vem bor här? Vet inte om jag ska sätta på värmen i huset igen. Stängde av den i morse. Får väl se vad de säger på TV om vad det blir för temperatur i natt.

maj 10, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply