Tisdagen den 11 Maj.

Sommaren håller i sig. Tyvärr så har jag ingen sol på altanen på morgonen så frukosten åt jag i köket, dock med öppen dörr.

Tog en promenad med Chanel. Hon hade ingen lust att följa med in så köksdörren fick vara öppen så både hon och Missan kunde gå ut och in som de ville.

Tog sedan Corollan till Maxi och köpte mat som jag ska ha med till Urshult i morgon. Vi ska få helgrillad vildsvin men det behövs mer än bara kött.

Det mesta stoppade jag in i husbilens kyl direkt när jag kom hem. Chanel kollade att allt blev rätt. Även Missan kikade in. Nu är det inte mycket kvar som ska in i husbilen. Vad ska jag göra med allt som blir över?

Värmde sedan raggerna med fläsk som jag köpte på Maxi. Drack det sista av mjölken i går så i dag fick det bli vatten.

Orvar jobbar på men maskrosorna duckar och kommer undan.

Såg Missan med en kopparorm ( ödla ) i dag. Chanel missade det. Lika bra det. Plockade ut det som ska med i frysen. Jag får äta frukost hemma först innan jag kan plocka ut från kylen.

Satte mig sedan på altan med en glass i solskenet. Då hände något och jag fick en bit av en tand på tungan. Baksidan på den fjärde tanden framifrån i överkäken lossnade. Jag har tyckt att det känts lite konstigt när jag tuggat, nu vet jag varför.

Jag ringde min tandläkare i Timmernabben. Till min förvåning fick jag komma i morgon klockan tio. Trodde att jag skulle få vänta till efter helgen och blev glatt överraskad. Kan det bero på
covid-19 att han hade tid. Jag har funderat ett tag om jag skulle höra av mig till tandläkaren eller inte. Sist jag var där var när vi kom hem från Spanien 2019. Sedan satte pandemin stopp. Vi har ju varit hos tandläkaren en gång om året tidigare men ville inte gå dit förra året.

Det isade i tanden när jag drack vatten så resten av kvällen hade jag tänkt svälta. Men efter en liten promenad med Chanel så kände jag mig så hungrig. Tog upp ett par skivor av mjukt bröd ur frysen och gjorde mig ett par mackor som jag åt till en stor mugg te. Hade tagit en värktablett innan promenaden så nu kände jag inget obehag alls. Får se om tandläkaren kan fixa till min tand i morgon. Tycker att jag känner ömhet i överkäken?

I kväll är det final på Trädgårdstider, ska bli roligt att se vem som har störst pumpa?

Chanel vill vara nära.

maj 11, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply