Onsdagen den 12 Maj.

Var uppe och såg McLouds döttrar vid femtiden. Somnade sedan om igen. Gick upp när klockradion gick igång. Kissade Chanel och duschade. Sedan var det dags att köra till Timmernabben och tandläkaren. Han räddade min tand för 1.400:-. Som hittat. Körde förbi Nabbens Rökeri & Fisk. Där köpte jag mig en smarrig räkmacka.

När jag kom hem igen så gjorde jag det sista för att bli klar för att komma iväg. Tog en promenad med Chanel. Det var lite att styra med. Till slut var jag klar och ropade in Missan. Fick muta henne med fisk. Sedan så körde jag iväg. Tankade på INGO och körde förbi vågen. Husbilen vägde 3.460 t vilken tur att jag vägde upp den till 3.850 t.

Danne visade mig vägen förbi Växjö. Jag hade fått bedövning av tandläkaren så jag hade inte ätit något innan jag körde så när jag hade en halv timma kvar så stannade jag och kokte ett på varmkorvar som jag åt med bröd. Gott.

Kom fram vid halv fem. Det var redan många där. Fick visat mig en plats och parkerade. Plockade ut stol och bord och satte dem på en matta. Missan ville ut men tyckte det var läskigt så hon gick in igen. Det blev inget trassel på linan. Hon höll sig inne. Tittade bara ut lite då och då. Chanel satt på snöre och skötte sig.

Satte mig hos de andra vid ett bord. Tog med en flaska vatten, jag var törstig. Det var inte många jag kände men trevligt folk.

Tog sedan en promenad med Chanel utanför campingen. Sedan tog jag fram min goda macka och drack en öl till. Den var jättegod.

Gick sedan tillbaka till de andra och tog med en öl. Satt sedan där och pratade tills klockan blev bortåt tio. Då promenerade jag och Chanel en stund innan jag plockade in möblerna och tog in mattan. Ifall det blåser i natt, den satt inte fast i marken.

Nu är klockan halv elva och det är dags för första natten i husbilen.

maj 12, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply