Torsdagen den 13 Maj.

Kristihimmelfärdsdag 2021..

Vaknade med ont i ryggen men härdade ut lite till i sängen. Gick upp lite före åtta och tog en lång promenad med Chanel före frukosten. Kokade ett äg för att lyxa till det. Hittade ingen ost i kylen. Den finns i kylskåpet hemma. Men det gick bra med skinka, den var med.sattinneochåtfrukosten.

Sedan gick jag ut och satte mig utanför husbilen. Missan kom ut ibland men försvann kvick in igen. Jag fick passa på henne hela tiden. När hon var ute så fick hon kort lina men när hon gick in så fick hon lång lina.

Där bakom kuddarna är det tryggt, tycker Missan.

Jag har fått hjälp med att göra ett lock till diskhon av ett par hjälpsamma herrar. Det blev så bra. Tack så hemskt mycket.

Så fint det blev.

Jag tog en promenad med Chanel runt campingen. Det fanns även ett hundbad.

Där kan jag bade, säger Chanel.
Grillmästarn igång med vildsvinsgrillen.
Där i mitten står min husbil.
Efter fyra timmar var vildsvinet färdigt. Började med ett revben.
Fortsatte sedan med andra delar, file, bog skinka mm.
Allt smakade jätte gott.
Det var 12 husbilar som kalasade. Alltså bilarna fick inget men folket i dem.
Jag är nöjd med husbilen så här långt.

När alla var mätta och belåtna så hade vi hamnat i skuggan så vi flyttade oss till en solig plats och fortsatte umgås. Där satt vi sedan och hade trevligt tills det blev lite svalt ute och myggen tittade fram. Då började det tunnas av med folk och jag gick hem. Chanel hade varit med en stund på slutet. Hon satt så fint i mitt knä.

Jag har haft en mycket trevlig dag med trevliga gamla och nya vänner.

maj 13, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply