Fredagen den 14 Maj.

I morse så vaknade jag lite i sex. Satte på radion i mobilen och somnade om. Vaknade sedan halv nio. Då tog Chanel och jag en promenad. Satt ute och åt frukost i dag. Det var sol och varmt.

Missan har mest varit inne i dag. Hon har varit utanför husbilen ett par gånger. Jag har suttit utanför med myggnätet för dörröppningen. Drack lite kaffe med bulle och ostkaka. Smakade gott.

Tog en liten promenad med Chanel. Sedan fick hon vara inne i husbilen medan jag satt hos grannarna med ett glas jos i glaset. När jag var på väg till dem så kom en och frågade om jag skulle komma och sitta med dem. Det passade ju bra. Det blir mycket snack om Spanien. Inte utan att man längtar dit. Vi hoppas alla att läget med pandemin är så pass bra att det inte blir några problem att resa dit till vintern.

Chanel kopplar av.

Solen lyste när jag gick till grannarna men sedan så kom det moln och skymde den. Ibland så försökte solen titta fram och då kändes det med ens mycket skönare men solen förlorade i längden.

Klockan gick och magen började göra sig påmind så jag gick hem och dukade upp lite mat. Det blev potatissallad och två bitar av grisen från igår. Smakade lika gott kall som varm.

En mycket lugn och trevlig camping här i Urshult.
Inte mycket fart här i dag.

Det åker och kommer ekipage hela tiden. Inte många platser lediga. Mycket husbilar men en hel del husvagnar också. Hit kommer jag säkert fler gånger. Urshults camping rävabacken ligger vid sjön Åsnen och jag kan varmt rekommendera den.

Missan är vaken.
Saknar en bra plats för Missan mat. Nu får den stå i köket när det inte används sedan får matskålen stå mellan sängarna när jag lagar mat och diskar.
Vi bor grannar med två Irländska varghundar. De är stora men gör inget väsen av sig.

Klockan kvart i sex så började det regna och alla fick brått att plocka in sina stolar och bord, även jag. Satt sedan och myste i husbilen. Försökte få igång TV:n. Tyckte jag lyckades att söka kanaler men inga hittades. Kan det vara så att det är svårt att få in några här eller så har jag inte gjort rätt. Men det tror jag att jag gjort. Skit samma, jag tycker om att lyssna på radion. Det är bra program bara sporten håller sig borta och det gjorde den i kväll.

Ska försöka att komma i äg på en kisserunda med Chanel mellan skurarna. Men jag har regnkläder i värsta fall. Än så länge sover hon sött bakom passagerarstolen.

I går så trilskades bloggen när jag skulle infoga bilderna men i kväll så lydde han mig.

maj 14, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply