Lördagen den 15 Maj.

Det regnade hela natten men jag har sovit bra. Har vant mig lite med storleken på bilen och slår inte i huvudet lika mycket längre.

Gick upp lite över åtta. Först så tog Chanel och jag en liten promenad i regnet. Sedan fixade jag frukost. Behövde inte fundera på om den skulle ätas inne eller ute. Det gav sig självt.

Började sedan att göra mig i ordning för avresa hem. Det var många som gav upp. Det skulle regna framöver och det är inte rolig att stå där och inte kunna umgås med de andra.

Jag tömde toan, drog ut sladden och hissade upp stödbenen sedan var det klart. Naturligtvis så checkade jag ut och betalade för det goda grillade vildsvinet.

Receptionen.
Badplatsen låg öde i dag.
Det fanns flera som stod kvar och de väntade fler sa Eva i receptionen.

Hade ställt in GPS:n till Börjes i Tingsryd så dit gick färden. Hittade en bra parkering med bakändan över gräs och knallade in. Det första som frestade mig var sockerbullar så det slank ner i varukorgen. En fin lite bricka och en hårklämma fick göra dem sällskap.

Satte på lite kaffe när jag kom till husbilen och smakade en god sockerbulle.’

Utsikt över Åsnen under fikastunden.
Chanel hoppade över fikat och låg fint i sin bädd under bordet.


Satte in GPS:n på hem och startade resan hemåt. Det regnade hela tiden. Jag hade tänkt ta en annan väg hem än den jag körde dit i onsdags men så blev det inte. Det blev över Växjö och det var nog mindre trafik än om jag kört E22:an.

Det flöt på bra och jag backade upp på infarten lite över två. Tror att jag kan backa upp husbilen utan att köra bort Corollan men fegade lite och flyttade på den först. Nu står båda bilarna där i alla fall. Det var inte så mycket att plocka in. Missan ville ut bums. Men hon sprang direkt till ytterdörren. Sedan så skulle hon in och ut några gånger innan hon stannade ute en bra stund. Regnet hade upphört.

Det första jag gjorde var att ställa av husbilen innan jag kokte några varmkorvar. Sedan åt jag och Chanel några korvar med bröd. Hade ju fått en massa sådant över och jag tycker om korv. Satte oss sedan i soffan.

Det har varit en rolig träff och jag är glad att jag åkte dit. Var lite tveksam först men tänkte att det var ett bra tillfälle att testa husbilen. Många att fråga om det strulade. Ser fram emot flera träffar i sommar. Och efter allt snack om Spanien så längtar jag dit.

Nu har jag tagit en lur ihop med Chanel. Tagit en liten promenad och duschat. Satt på kaffe. Så nu ska jag dricka kaffe och äta ännu en sockerbulle från Börjes + kaka. Lyssnar på underbar musik på radion men ska väl titta på Lets Dance och se vem som vinner. Jag har en favorit men det håller jag för mig själv.

Ska smaka gott.

maj 15, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply