Måndagen den 17 Maj.

Gratulerer med dagen alla norrmän, i dag är det er dag.

Sover mycket bra i min sköna säng här hemma. Husbilssängen är inte lika skön. Ska fundera på vad jag kan göra åt detta.

Efter frukosten så ringde jag till Christer Caravan som jag fått numret till av Bosse. Vi pratade en stund och nu har jag tecknat en husbilsförsäkring genom Caravan Clubb. Betydligt billigare än den genom Husbilsklubben.se och nu kan jag ställa av bilen och bo i den både i Sverige och utomlands. Det behövs för det är en hutlöst hög skatt på den nya husbilen. Det blir lite bökigt att ställa av och ställa på men det var ju så långt som Magda kunde sträcka sig.

Åkte sedan in till Maxi och handlade. Det stod en man och sålde varma kroppkakor och jag köpte två stycken. Handlade lite annat också inna jag körde hem igen. Lyckades motstå jordgubbarna utanför. Tyckte först att priset inte var så högt, 50:-/asken, men det var inte många gubbar i asken.

Passade på att äta kroppkakorna när jag kom hem. De var fortfarande varma och smakade gott.

Kroppkakor med tillbehör.

I dag har jag pratat med en vän från Kungshamn. Det var ett tag sedan vi pratade. Vi var grannar i flera år i Spanien. Alltid lika roligt att prata med henne. Hon har namnsdag hela månaden. Grattis!

Åt en Risi Frukti till kvällen. Hade den med till Urshult men den blev över då. Det var äppelsmak på moset.

Nu ska jag kolla på fem hem. Men det är ingen mening att jag försöker gissa vem som bor var, för det klarar jag inte.

Undrar om Missan vill vara i blickpunkten?

maj 17, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply