Tisdagen den 18 Maj.

Vaknade strax efter sex. Gick upp och tittade på McLouds Döttrar. Sedan lade vi oss igen Chanel och jag. Slumrade till radion och gick upp lite i nio.

I dag var det dax för dusch igen. Efter frukosten så tog vi en promenad, Chanel och jag. I dag har vädret varierat en del. Ömsom sol, ömsom några stänk av regn

Tog fram den lille dammsugaren och gick över golven. Det behövdes. Batteriet tog slut och jag får fortsätta i morgon.

Det fanns lite ostkaka kvar efter helgen och den åt jag till lunch. Var ute en stund med grästrimmern. Chanel slinker gärna in till grannen så det gäller att jag har ögon i nacken. Hon går inte dit om jag säger ifrån men om jag inte ser något så är det fritt fram tycker hon.

På eftermiddagspromenaden tog jag ett par kort.

Gick förbi denna blomsterprakt.
Här började det brinna i fredags. En grill stod för nära husväggen. Då går det så där. Huset finns några gator hemifrån.

I kväll blev det en köttbullemacka och en mugg te. Det började regna och det regnade med besked. Missan som var ute ville komma in.

Undrar hur det går för Tusse i kväll i Melodifestivalen. Han är med i första uttagningen. Hoppas att han går vidare till finalen. Har skickat efter en bädd till. Den förra ligger i husbilen. När det bara finns en fluffig bädd så tar Chanel den och Missan ligger i protest på TV bänken under TV:n. Får se nu i kväll om Missan tar den gamla bädden.

Bädden dög till Chanel.
Än så länge saknas Missan.

maj 18, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply