Torsdagen den 20 Maj.

Egentligen har det inte hänt så mycket i dag heller. I går var det soligt och varmt ute. Då satt jag ute i solstolen en stund. Chanel har svårt med sitt lilla revir här. Hon är van med betydligt större revir. Jag får hålla koll på henne men hon är så lydig och stannar på tomten om jag säger till. Men ibland så glömmer jag bort henne och då är hon i skogen och där så har hon svårt att hålla reda på var vår tomt är och det händer att hon hamnar på granntomten. Men jag tror att hon är väl medveten om var hon bor och vill kolla över grannens tomt.

I går så åt jag stekt tjock korv och pulvermos. Latmansmat men gott.

I dag gick jag upp halv sju och såg färdigt på Keeping Faith. Har nu sett tre säsonger. Jag har svårt att sluta när det är spännande.

Åt faktiskt frukosten framför TV:n. Sedan tog vi en promenad Chanel och jag. Gick förbi villan som tog fyr i helgen för att grillen hade stått för nära husväggen. Nu hade de tagit bort presseningen över taket.

Så onödigt.
Slarvigt. Nu får de lite arbete med att återställa allt.

Gick sedan hem och tog kort på blomsterprakten i trädgården.

Penséerna hänger med än.
Den här rinner snart över.
Den växer så det knakar.
Häcken som står hos grannen.
Min syrenhäck mot andra grannen.
Komposten vid tomtgränsen mot skogen.
Också en blomma bland blommor.
Min medhjälpare.

Det är inte lätt att komma åt tangentbordet alla gånger. Missan SKA vara med.

Tog mig i kragen och promenerade en sväng med snabeldraken. Det var ett tag sedan. Har mest använt den lille draken. Nu blev det ordentligt gjort. Men damningen sparar jag tills i morgon. Hittade några råttor i hörnerna.

Eftersom det är torsdag i dag så blev det ärtsoppa och sedan tunna pannkakor med sylt mjölk till förstås.

Torsdagsmat.

Chanel var busig i dag. Hon hittade en leksak som Anni haft och den skulle hon döda.

Hon tuggar och tuggar men inget går sönder.
Tugg, tugg.
Nu är den död, var jag inte duktig, matte?

I kväll blir det mer uttagningar till Eurovisionsschlagerfestivalen på lördag. Får väl försöka hålla mig vaken i kväll också. Vinet är slut slut så får väl hitta på något annat att dricka.

maj 20, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply