Fredagen den 21 Maj.

Höll mig vaken till klockan blev elva i går. Sedan somnade jag och sov till halv åtta. Började med att släppa ut Chanel i skogen. Där gjorde hon båda sakerna. Sedan duschade jag innan jag åt frukost. Såg Missan utanför. Hon var helt upptagen med att leka med en kopparorm i rabatten. Då öppnar jag inte köksdörren.

När jag åt frukost så ringde min väninna och berättade att hon tänkte ta en cykeltur och undrade om jag skulle vara hemma. Och det skulle jag naturligtvis. Jag fick bråttom med att plocka undan lite från köksbordet och torka av borden på altanen. Fåglarna skitar ner lite när de sitter på antennen uppe på taknockeln.

Chanel blev jätteglad när Alva kom. Hon var ju med när vi hämtade Chanel. Vi satt ute på altanen och fikade. Rabarberskakan som hon hade med sig smakade jättegott till kaffet. Tack så mycket. Chanel var riktigt busig. Hon hämtade två gosedjur djur och rystade dem så det stod härliga till. Nu börjar det bli hål i djuren och vit stoppning kommer fram. Men vad gör väl det, hon spottar ut luddet.

Solen som lyste så fint när jag gick upp försvann så sakteliga men det blev inte så kallt ändå. En liten jacka behövdes dock. När besöket åkt så åkte jag till Maxi och apoteket. Chanel har fått många fästingar redan. Anni fick aldrig så många fästingar. Nu köpte jag ett paket med Frontline till Chanel och solskyddsmedel till mig innan jag gick vidare till Maxi och handlade lite. Det blev inte så mycket i dag. Var sugen på jordgubbarna de sålde utanför men en liten ask kostade 40:- och det tyckte jag var alldeles för mycket.

När jag kom hem så tog Chanel och jag en promenad. Sista biten går i skogen på en liten stig som slutar vid tomten och där fick Chanel syn på en ekorre. 🐿 Hon blev alldeles vild. Försökte nästan klättra i träd. Men ekorren svingade sig i trädkronorna utan räckhåll. Till slut gav Chanel upp och följde med hem. Där satt Missan och väntade på oss.

Hittade denna bild på FB. Kanske något att fundera på, Chanel äter mycket gräs och Missan också.

Nu börjar Hockey WM på TV och det är inte jag så glad över. Jag kan titta på finalmatcherna om Sverige är med då men inte alla dessa matcher innan final. Jag får väl hitta något annat att se i kväll. Det borde finnas en sportkanal i SVT.

Det kom en rejäl regnskur i kväll liksom i går kväll. Det bara vräker ner en stund sedan kommer solen fram. Jag fick gå ut i regnet och parkera Orvar.

Jag fick sätta på värmen i huset igen. Stängde av den för ett tag sedan men tyckte det var kyligt inne i kväll. Väntar på sommarvärmen. 🌞☀️🌴😎

maj 21, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply