Lördagen den 22 Maj.

Pingstafton 2021.

Dagen började med vackert väder. Jag började med frukost och Melodikrysset. Tog sedan en promenad med Chanel. En ekorre korsade Rudabanan där vi gick och Chanel blev helt galen. Hon stänger av allt annat och det är bara ekorren i hennes huvud. Nu var det ett vattenfyllt dike mellan granen som ekorren hoppat upp i och Chanel. Tur då att hon var kopplad. Det tog ett tag att få henne på andra tankar och följa med utan krus. Hon är för härlig, denna dam.

Nu är det dammat i huset också, vilket behövdes. Jag har mycket som behöver göras men som jag har svårt att komma igång med. Det är en hel del som ska ut i husbilen av allt som jag plockat ut ur den förra. Ska ta itu med detta så småningom.

I torsdags blev det ett par tunna pannkakor över och dessa värmde jag i micron med sylt i. Sprayade lite grädde på dem och de smakade gott med kaffe till.

Gott i gott gott.

Molnen kom och gick under dagen. Rätt som det var så kom det en regnskur. Hörde till och med Åskar som röt. Men lika plötsligt som det börjar så slutar det.

Tänkte lyxa till det i kväll med en kebab med pitabröd. Tog fram menyn till Maggans. Såg att en kebb med pitabröd kostade 95 spänn och en kebabtallrik 100 spänn. Vad ska en stackars smålänning göra. Förra gången köpte jag en tallrik och det var i mesta laget. Men nu skiljde det bara 5 kronor. Det blev en tallrik. Chanel fick följa med och hämta den. Åkte förbi hamnen och den var full av husbilar. Blev lite sugen på att sälla mig till dem. Men det är gratis hemma.

Tog den sista flaskan med Bolnuevovin. Har halva flaskan kvar med råge. Nu måste jag dricka upp den innan det blir ättika av den.

Det blev lite över. Chanel fick väldigt lite.

Såg på Muren på SVT. Första gången jag ser det och det var väl så där. Nu kommer Eurovisionsschlagerfestivalen och den håller på till tolv. Det orkar jag aldrig. Tror inte vi vinner och vilken plats Tusse hamnar på kan jag vänta tills i morgon att få reda på.

maj 22, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply