Tisdagen den 25 Maj.

Var uppe klockan fem och såg dagens Mc Louds Döttrar. Sedan lade vi oss igen, Chanel och jag. Gick upp först vid halv nio. Då släppte jag ut Chanel och Missan. Chanel försvann ner i skogen. Jag väntade kvar i köket. Men när Chanel varit försvunnen ur synhåll ett tag gick jag ner till skogskanten. Då kom hon fram till mig, hon var inte så långt bort. Kanske jag inte behöver följa med ut på morgonen framöver?

Jag duschade före frukosten. Klockan hade blivit mycket och jag ringde till min käre bror och frågade lite om Orvars tilltag i går, att bli ståendes hos grannen utan ström. Det händer tydligen hans klippare också. Vi pratade en stund om allt möjligt innan det blev dags för mig att ta en promenad med Chanel. Det började regna lite men inte sp vi blev blöta. Chanel lyckades hitta en ekorre i dag också. Hon vet var hon ska titta.

Hennes förra matte skickade ett kort på priser Chanel fått som valp.

Hon var inte året än då hon fick flera priser. B= bäst, vad G och S är vet jag inte. Men ett hederspris också. Inte dåligt.

Kul att se dessa. Tack Veronika. Jag lämnade Chanel hemma och åkte in till stan. Gick till Elgiganten för att se om det gick att köpa en kabel till routern till 12 volten. Men det hade de ingen. Fick rådet att googla. De var på alerten i butiken. Killen som kom in efter mig fick gå ut igen och vänta. Bara 4 kunder samtidigt inne och jag var den fjärde.

Jag kollade runt lite i några klädbutiker men hittade inget som föll mig i smaken. Fortsatte till Maxi. Nu hade det börjat regna lite mer och jag hade inget paraply med. Men blev inte så blöt mellan bilen och affären.

När jag kom hem så fikade jag med smarrigt kaffebröd. Köp 4 för 20:- och det gjorde jag. Tror inte på att frysa de två som blev över så jag får väl smälla i mig dem i kväll.

Skickade ett sms till de nya ägarna av 900:an och bad dem titta efter kabeln om den nu är kvar i husbilen. Tror att den är det för jag hittar den inte här hemma. Googlade lite men det var inte så lätt att hitta rätt kabel.

Är så nöjd med routern och Telenor frihet. Obegränsad surf i Sverige och 100 gb/ mån utomlands

Gick in på nätet och bokade tid till pass. Det var inte lång väntetid. Fick en tid på fredag klockan 13.00. Då ska håret vara nyduschat och bli bra på kort. Sedan är det bara Chanel som ska ha en rabiesspruta och inskrivet i sitt pass. Se upp Spanien, till vintern kommer vi.

Fick ett samtal från nya ägarna till min gamla husbil. De har hittat kabeln. Bertil har kopplat in den till 12 v i husbilen. De ska skicka kabeln men det finns ingen kontakt till 12 v. Får försöka lösa detta med hjälp av någon kunnig.

Inte mycket att se på TV i kväll så det blir till att söka på SVTPlay eller CMore.

Här hittade jag Chanel tidigare i dag.

maj 25, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply