Söndagen den 30 Maj.

I dag är det Mors Dag. Vi får väl fira ihop Chanel och jag. Hon slår mig med hästlängder vad gäller moderskap. Missan som inte blivit mamma någon gång får hänga med på vårat firande.

Det blev ingen frukost på sängen tyvärr. Det var sol ute men jag satt inne för det var inte så varmt ute då. Sedan tog vi vår vanliga morgonpromenad Chanel och jag. Inga ekorrar i dag heller, undrar var de är? Jag plockade lite liljekonvaljer längs med Rudabanan. Där finns massor.

När vi kom hem så lekte Missan med en kopparorm i rabatten. Jag distraherade Chanel så hon lät bli att sno den.

Plockade ut alla dynorna till utemöblerna. Har ju bara haft två dynor ute förut. Plockade lite syrener och ställde på bordet. Liljekonvaljerna fick pryda köksbordet. De doftar ljuvligt.

Satte mig sedan i soffan och njöt av lugnet. I skogen hördes göken ihop med annat fågelkvitter. Undrar vad det är för fåglar som kvittrar hela tiden? Jag är urdålig på sånt.

Fick ett mobilsamtal från sonen i Linköping. Synd att vi har så långt till varandra. När vi pratat färdigt så åkte jag iväg för att köpa något gott till kaffet. Tråkigt att jag kom på det så sent. Det fanns inget smarrigt i hela Oskarshamn. Så det var bara att ta upp från frysen när jag kom hem. Satt ute på altanen och drack kaffe med hembakat. Chanel fick en bit sockerkaka dagen till ära. Inget jag brukar bjuda henne på. Inte utan att det känns lite ensamt en sådan här dag.

Det stod två husbilar nere i hamnen när jag åkte förbi. Det såg inte skönt ut att stå där på asfalten ii solen när det finns så mycket bättre platser ute i naturen.

Gick ut till husbilen och provade att få in TV kanaler efter samtalet med sonen. Men det gick inte bättre i dag. När grannen kom hem så fick jag lite hjälp, han har jobbat med att installera TV. Vi kom fram till att bilen står taskigt till bredvid husen. Nu vet jag hur jag sk söka efter kanaler när jag kommer till näst ställe, tror jag.

Det blev en skön kväll till, liksom igår. Synd att gå in men till slut så blir det tråkigt att sitta själv på altan. Så jag parkerade Orvar och gick in.

Nu får du passa på att fira din namnsdag MAY för i morgon är Maj slut.

maj 30, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply