Måndagen den 31 Maj.

Vi är redan i slutet av maj. Det är inte klokt så fort dagrarna försvinner. Nu är väl värmen här för att stanna.

Tänkte ett tag att sitta ute och äta frukost men ändrade mig. Brukar ju kolla på paddan under tiden jag äter frukost och det går inte så bra ute i solen. Men så fort frukosten var avklarad så tog vi en promenad, Chanel och jag och sedan bar jag ut ett par dynor. Det var väldigt skönt ute. Tog fram grästrimmern och snyggade till kanter och ogräs. Satte mig sedan och löste korsord. Missan kommer och går när vi är ute. Chanel kollar ner mot skogen. Det finns ekorrar och tror hon spanar efter Sigge, den röda katten också. När det blir för varmt i solen så söker hon skugga på gräsmattan.

Svalkar i skuggan.

Jag bokade ny tid till passet. Fick en tid klockan 14.00 på fredag. Måste ta en dag som håret är nytvättat.

I dag så åt vi lite yoogi, Chanel och jag. Senare så åt jag en kycklingklubba och coleslaw. Solen började försvinna bakom skyar och vi gick in, Chanel och jag. Missan blev kvar ute. I går kväll ropade jag in henne när klockan var bortåt tio. Hon får inte vara ute om nätterna. Inget nattsurr för henne inte.

Har blivit lite irriterad på TV:ns fjärrkontroll. Vår regionala nyheter finns på kanal 208 och när jag skulle byta dit så hade åttan svårt att komma fram. Tittade vad det var för batterier i den och det var två platta små rackare. Det fanns sådana hemma och när de satt på plats så kom åttan fram i ett nafs.

Denna hockey stör mig. I kväll så sänds ”Vem bor här” i 2:an i stället för 1:an. Varför kan inte hockeyn flytta på sig? Det värsta är att när hockeyn är slut så börjar fotbollen.

Kanske skulle ge mig iväg med husbilen och skippa TV tittandet. Men vart ska jag åka? Får fundera på det.

maj 31, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply