Onsdagen den 23 Juni.

Äntligen är den värsta hettan över. Det regnade ca 4-5 mm tidigt i morse. När jag och Chanel gick ner på stigen bakom huset så följde Missan med som vanligt men i dag så följde hon med in igen. Det kom lite lätt regn så det var nog därför.

Solen visade sig inte idag men det gör inte så mycket. Jag fick ett samtal i mobilen från min väninna och vi pratade ett tag. Det var länge sedan vi pratade så vi hade lite att ventilera.

Sedan tog jag Corollan och åkte till Bilakuten. Pratade med en på hundbadet för några dagar sedan som sa att det kanske bara var att fylla på vätska i AC:n. Den har inte fungerat på många år men vi har inte gjort något åt det. Nu så ska de felsöka nästa torsdag och sen får jag se om det är värt att åtgärda. Men det hade varit skönt om den fungerat dessa varma dagar vi haft.

Stannade sedan på Lidl och handlade lite. Träffade ett par som vi bott nästan grannar med för några år sedan. Pratad en stund på parkeringen.

När jag kom hem så gick Chanel och jag den lilla rundan. Har ätit lite rester från igår men blev inte mätt på det och funderade på en kebab. Ju mer jag funderade desto mer sugen blev jag. Men bara på en med pitabröd. Men när jag ringde så beställde jag en med pommes. Provade ett ställe som grannen rekommenderat och det var en lyckoträff.

Det var inte så mycket som det ser ut. Blev lagom mätt.

Drack en öl till. Nu är det sluthandlat med alkoholfri öl. Står några kvar i kylen men också 2.8:or.

När jag satt i bilen på väg till Kebabköket så gjorde Sverige mål på Polen efter 2 minuter. Så när jag kom hem igen så tittade jag på fotbollen.

Så vann vi till slut i alla fall men det var på håret. Nu byter jag till SVTPlay.

juni 23, 2021 · Anitha · One Comment
Posted in: Hemma

One Response

  1. Nils-Åke Hansson - juni 24, 2021

    vätska i AC:n. brukar kosta 1200 kr at fixa. Vi reparerade vår föra året fick byta Kompressor och Kondensator. Nu är det som nytt

    Trevlig midsommar från Birgitta och Nils-åke

Leave a Reply