Torsdagen den 24 Juni.

Midsommar närmar sig och då fick Chanel sitt första bad hos mig. Skulle fylla på fästingmedel och tyckte att det skulle vara bra att duscha henne före. Har ju inget badkar längre men det gick alldeles utmärkt att duscha henne på golvet med duschen. Hade inte trott något annat heller. Hon är så foglig. Bara min rygg som fick lite jobbigt med att stå böjd. Kunde ju inte stå på knä i blötan.

Sedan blev det fart på henne när jag torkat det värsta och öppnat dörren till resten av huset. Tordes inte släppa ut henne för tänk om hon hade rullat sig i jorden.

Matte fuskade med torkningen.
Hann inte få med när hon rullade i bädden.
Ren och klar för midsommar.

Vi tog en liten runda lite senare. Då tog. Chanel ett steg in i vägrenen och kommer ut med en liten mus. Den levde, hoppas att den klarade sig.

När vi kom hem så tog jag Corollan till stan. Den var som en bastu i dag också. Parkerade på taket över Coop. Gick in i ett par klädaffärer. Hittade en tjusig bikini på Lindex. Den var turkos med leoparder på. Passade mig perfekt. Så nu måste jag bada i år. Det är två år sedan nu som jag badade. Har liksom haft annat att göra de senaste somrarna.

Köpte ett par liter jordgubbar utanför Coop. De kostade 38:-/kartongen. Utanför systemet var det en lång kö och en i personalen stod utanför och skötte insläppet. Förstår inte varför de är ute i sista ”minuten”.

Busade med Chanel på gräsmattan när jag kom hem. Vi lekte med en pipleksak. Roligt att se henne. Pratade med grannen också. Tur att jag har dem att prata med.

Hittade en burk med inbakad fläskfilé i frysen. Den åt jag och drack vatten till. Det blev kött över så jag delade med mig till Chanel. Det tackade hon inte nej till. Avslutade med jordgubbar. Den här gången utan grädde. (Bikinin).

Ser på vädret i Tv att midsommaren inte blir så fin. Mig kvittar det för jag ska vara hemma ändå. På radion har de rapporterat om flera bilolyckor på E22:an där husbilar varit inblandade. Det är många ovana husbilsförare i farten nu i midsommar. Bäst att hålla sig hemma.

Avslutar med att önska er alla en Glad Midsommar.

juni 24, 2021 · Anitha · One Comment
Posted in: Hemma

One Response

  1. Reidun Utter - juni 24, 2021

    Tack detsamma. Klappa vackra Missan och fina Chanel.

Leave a Reply