Torsdagen den 1 Juli.

En ny månad igen. Tiden rusar!

Det regnade när vi gick ut i skogen, Chanel och jag. Köksdörren var öppen men Missan följde inet med utan stannade inne.

I morse duschade jag innan vi gick ut, Chanel och jag. Då måste jag ha missat att mobilen ringde. Det såg jag först en stund efter att jag ätit frukost. Det var Elon som ringt. Jag ringde tillbaka och fick prata med en kille som inte visste någonting. Så att de skulle ringa tillbaka om tio minuter. Men ingen ringde.

Tog en lite längre promenad med Chanel innan det var dags att köra till Bilakuten med Corollan. Såg samma snigeln med hus på ryggen som jag såg härom dagen. Eller om det var en annan lika dan. Lika stor var den i alla fall.

Eftersom det regnade så väntade jag där på att de felsökte AC:n. Tyvärr så var det inget att kosta på. De fick inte igång kompressorn, eller vad det var. Och sedan läckte den. Så det kostade mig 600:- att få veta att det skulle bli dyrbart att åtgärda. Det tyckte jag inte det var värt. Ska köra med KD i stället. KorsDrag?

Ringde till Elon lite senare och pratade med butiksföreståndaren. Han sa att de försökt få tag i mig? Ringt en gång och inte ringt tillbaka? Lovade att montören skulle höra av sig när han kom tillbaka från jobb. Naturligtvis ringde ingen. Konstigt att de inte villl bli av med varorna. Får se vad som händer i morgon?

Släppte ut Missan, som varit inne ett bra tag, genom köksdörren sedan gick Chanel och jag ut genom ytterdörren. Stannade och pratade med granntjejen på andra sidan gatan. Då kom Missan och sedan hängde hon på mig och Chanel på promenaden. Vi gick bara runt kvarteret och Missan var med hela tiden. Tordes inte gå längre med Missan på släptåg. Ska vi gå längre så får vi smita iväg, Chanel och jag.

Har nu sett ”The Fall” färdigt. Det var väl ingen höjdare men ganska bra ändå.

Vart är Sverige på väg? Polis skjuten på öppen gata och regeringen i upplösning?

juli 1, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply