Fredagen den 2 Juli.

Även i dag så vaknade jag till en grå himmel. Missan följde med ner i skogen när Chanel skulle göra sina bestyr.

Åt sedan min frukost och väntade på att Elon skulle ringa. Det gjorde de tio över tio. Vi bestämde att de skulle komma så fort de hade lastat. Efter någon timma så kom det två grabbar. Uj, vad smutsigt det var under kyl/frys. Jag gjorde rent innan de nya kom på plats. Överskåpen passade som tur var. Behövs en liten justering i mitten bara. Dörrarna till kyl/frys hade gångjärn på ovansidan så jag behöver palla upp med ca 1 cm i mitten. Det får vänta till sen.

Flyttade över det som fanns i de gamla till de nya. Nu står allt huller om buller. Får justera detta när det blivit kallt i skåpen. Fick städa efter att de gamla skåpen körts ut. Det föll sjok av damm på vägen ut.

Det gamla.
Det nya. Chanel har hjälpt till.

Ska jag nu sätta dit alla magneter och lappar på de nya dörrarna? Det ser så fint och fräscht ut utan men påminnelselappar är bra att ha framför ögonen. Får se hur jag gör?

Tog en promenad med Chanel innan jag åkte till Maxi. Det blev lite smått och gott i kundvagnen. Har inte handlat på hela veckan då jag väntat på de nya skåpen. De sålde jordgubba4 utanför för 40:-/l eller 100:- för tre kartonger. Funderade lite sen slog jag till med tre kartonger.

Styckfrös två liter på en bricka. Gott om plats i frysen nu. Vispade sedan lite grädde och åt hälften av en kartong.

Har bara ett par frukostbröd kvar så jag satte igång att baka. Nu ska här fyllas upp i frysen. Chanel är så rolig när jag bakar. Hon står nedanför diskbänken och kollar hela tiden. Undrar vad hon tror ska hända? Minnen från förra hemmet?

Solen kom fram på eftermiddagen och det blev varmt igen. Har haft köksdörren stängd medan jag bakade. Missan kommer och ringer på emellanåt och vill in för att ta några matkulor.

Det blev ett lyckat bak i dag också.

Ser bra ut.

Busade med Chanel på gräsmattan. En borste är jätteroligt att busa med. Tog ett tag med kardan också. Det blir mycket underull i den. Chanel blir så sprallig när jag är klar.

När jag kom in så hade jag missat ett samtal. Ringde tillbaks och nu är jag uppbokad till Urshult i slutet av augusti. Ska bli kul att träffa vänner från Spanien igen. Det ser jag fram emot.

Inte för att jag vill skryta men jag är en hejare på havrebullar. Åt en ihop med två grillade revben i kväll. Drack en öl till. Jätte gott!

juli 2, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply