Lördagen den 3 Juli.

Nu är solen här igen. Tog en fästing från magen i morse. Den hade precis bitit sig fast. Tror att de kommer in med Chanel. Det är resultatet av att dela säng med Chanel.

Upptäckte att det finns blåbär i skogen bakom tomten. Chanel plockar dem själv på väg in igen.

Åt en stor härlig havrebulle med smör, ost och skinka på till frukost. Ett riktigt lyckat bak i går. Så fluffig bulle.

Sedan löste jag Melodikrysset. Lätt som en plätt med lite hjälp från FB. Tog sedan en liten promenad med Chanel. Det är alldeles för varmt i solen att gå långpromenader.

Det blev dags för lite kaffe. Har inte druckit kaffe på flera dagar. Vevade ut markisen en liten bit och bar ut ett par dynor. Sen drack jag kaffe med micrade bullar till.

Gott

.Flyttade bort bord och stolar till skuggan. Där var det lagom att sitta.

Skuggigt och skönt.

Canel låg och spejade efter ekorrar i träden bakom granntomten. Då kom det en skata och landade på hennes tomt. Hon låg länge och kollade på skatan som drog mask ur gräsmatten och hoppade runt. Till slut kom den för nära och då kunde hon inte hålla sig längre. Naturligtvis så flög skatan iväg. Det kom ett skall från Chanel. Duktig hund!

Längst till vänster i bild är skatan. Den syns knappt på bilden.
Nu kom den nära.
Duktiga Chanel.
Lite päls som kardan tog.
Ser skönt ut men är alldeles för varmt.

När det börjar bli lagom temperatur ute så kommer myggen. Då ger jag mig och går in.

Tack för informationen om snigeln i onsdags. Fått veta att det är en vinbärssnäcka och ätlig. Men tror jag avstår. Den jag såg en annan dag var inte samma för det huset var mörkare.

juli 3, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply