Söndagen den 4 Juli.

I natt har det varit varmt i sovrummet fastän fönstret är öppet och takfläkten på.

Kisse promenad innan frukosten. Det blev en varm dag i dag också. Satt inne i det svala vardagsrummet.fick ett samtal från norr. Roligt att pratas vid. Vi träffas i Spanien till vintern. Synd att det är så långt till vännerna i norr.

Jag hade köpt en mörad fläskytterfile tills sonen med familj skulle komma. Nu blev det ingen mat här utan bara kaffe och frukost. Så i dag skivade jag filén och frös ner fyra påsar med två skivor i varje. Fyra skivor stekte jag medan potatisen kokade. Gjorde lite gräddsås som smakade gott till. Nu har jag kött och kokt potatis till i morgon också.

Lite svårt att hitta på något att göra när det är så här varmt. Det finns massor att göra egentligen. Plocka undan det som blev över från förra husbilen t ex. Men det har jag ingen lust till att göra. Det blir att titta på TV och paddan samt lösa korsord.

Den stranden längtar jag till.

juli 4, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply