Måndagen den 5 Juli.

Ännu en sommardag med sol och värme. Jag vaknar tidigare nu än förr. Men tro inte att jag går upp med en gång. Jag ligger kvar ett tag och lyssna4 på radion. Slumrar lite, tror jag för en del nyheter missar jag.

En snabbis i skogen med Chanel i dag. Missan följde inte med? Konstigt. Duschade före frukosten. Såg lite på TV. Sen var det dax för promenaden med Chanel. Det var kvavt och kladdigt ute. Kunde tro att det skulle bli åska, men det blev det inte.

Gick ut till husbilen. Där var det varmt. Satte på AC:n och det hjälpte. Har nu plockat ut lite småsaker och en liten trappa. Det saknade jag när jag var på Ocknö och bilen hissades upp fram.

Ringde till min bror i Motala och förberedde honom på besök i veckan. Meddelade även sonen att jag är i antågande. Nu ska jag bara bestämma när jag ska åka hemifrån. Efter att ha sett på väderleksrapporten i kväll så lutar det nog mot att jag åker härifrån på onsdag förmiddag.

Jag håller mig inomhus till framåt kvällen. Då blir det lagom temperatur i trädgården.

Till mat i dag så stekte jag lite av den kokta potatisen från i går. Det blev ju över två skivor fläskytterfile också så den fick göra sällskap i stekpannan. Till sist så knäckte jag ett ägg som fick steka med. Med små tomater och gurka till så smakade det gott.

Nu så ser ag på Lotta på Liseberg. Härligt med musik. Vad jag saknar Bolnuevo Boyz.

Kanske blir ett stopp på denna härliga plats mellan Linköping och Motala på onsdag.

juli 5, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply