Tisdagen den 6 Juli.

Dagen började med lite moln på himlen som kom och försvann. Varmt som attan. Missan hann inte med oss i morse men satt på tappan och väntade när vi kom tillbaka.

Å vad frukosten smakar bra. Såg på dagens avsnitt av McLouds döttrar. Chanel stack rätt över grannens tomt till de höga träden där bakom. Hon kom tillbaka med en gång. Tror inte hon såg något, trodde nog bara det.

På spaning.

Ringde till min bror och förvarnade om att jag kör till Motala i morgon. Fick ett medelande om hjälp från nya ägarna till Knausen 900. Hon hade tänkt koppla sin Öresunds Brobizz sitt konto men fått meddelande att regnr var upptaget.

Jag har faktiskt funderat över Bizzen som vi har. Försökte logga in på kontot men det stod på Bertil och där kom jag inte in. Ringde till ett telefonnummer i Malmö och fick prata med en trevlig kille. Kontot var spärrat. Jag ville bara byta ut förnamnet och reg nnmmret men se det gick inte. Fick avsluta kontot. Meddelade de nya ägarna att nu var det O. K. De skulle åka över bron på eftermiddagen.

Funderade länge och kollade upp kostnaden mellan att ha bizz eller inte om man kör över bron. Kom fram till att det var en bra ide och nu har jag beställt ett konto. Killen sa att jag kunde knyta kontot till den ”gamla” bizzen men såg ingenstans något om detta. Så skickade ett meddelade till dem och frågade hur jag skulle göra. De skulle svara inom tre dagar.

Var var ute i husbilen och kollade vad som fattades. Fyllde på lite djurmat och sedan är det bara frys/kyl som ska fyllas.

Åkte till Lidl och handlade lite och det var lite. Jordgubbarna såg för goda ut så det köpte jag också. Åt sedan upp nästan alla gubbarna med grädde till.

Chanel stack en sväng till skogen bakom tomten men kom fort tillbaka. Hon ser så mycket, tror hon. Har tänkt eleka tankar om Missan i dag. Det låg en mellanstor fågel på altan men den såg inte skadad ut. Men skyllde naturligtvis på Missan. Såg sedan en fläck på köksfönstret där fågeln låg nedanför. Troligen har fågeln krockat med fönstret och dött av krocken. Förlåt Missan. Om hon tagit den så hade den inte varit i så fint skick. Måste ha hänt när jag inte varit hemma för jag har inte hört någonting.

Men Missan har tagit en mus. När Chanel fick syn på det så satte hon fart till Missan. Missan tog musen i munnen och hoppade över kompostgallret ut mot gatan. Chanel letade efter musen på gräset. Undrar hur det ser ut under husbilen.? Där brukar Missan slakta sina byten.

Nu ska jag bära ut lite till husbilens kyl/frys. Allt jag inte behöver till frukosten i morgon. Sedan så blir det Allsång på Skansen.

Göta Kanal.

juli 6, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply