Onsdagen den 7 Juli.

Nu är jag tillbaka i husbilen efter en rafflande fotbollsmatch. Har suttit hos min bror på hans inglasade altan och tittat. Både Chanel och Missan har varit med. Missan var lite försiktig först men kopplade av efter hand.

Jag kom iväg från Oskarshamn vid elvatiden i förmiddags efter dusch, frukost, hundpromenad, fyllt kylen med det sista och till slut fyllt på diesel.

Det regnade lite lätt. Precis så att rutan blev lite våt men torkarna inte kunde vara på hela tiden. Jag kunde inte låta bli att stanna vid den roliga affären i Rimforsarondellen. Köpte en borste som jag tror är bra till både Chanel och Missan.

Klockan hann bli bortåt halv tre innan jag parkerade utan för min brors hus i Motala. Vi kopplade in elen och sedan fick jag kaffe på altanen. Då var jag hungrig efter att inte ha ätit sedan frukosten.

Vi tog en promenad i omgivningarna och satte oss sedan utanför hans friggebod. Där var riktigt skönt. Solen som inte varit framme tidigare kom fram och värmde oss.

Kortet taget från friggeboden mot altanen.

När det blev dags för mat så fick Chanel göra Missan sällskap i husbilen. Vi åt matjesill och nyupptagen potatis med tillbehör. Till och med en nubbe. Vi blev sittande där i köket och pratade gamla minnen och jag blev uppdaterad om gemensamma bekanta.

När klockan blivit halv nio så hämtade jag Chanel och missan som fick göra oss sällskap under fotbollen. När fotbollen kommit så långt som till semifinal så tycker jag det kan vara trevligt att titta. Men orkar inte följa alla matcher fram till dess.

Nu ska jag göra mig färdig för sängen. Det blir lite trängre för Chanel och mig i husbilssängen. Lite skillnad på 120 cm och 80 cm.

juli 7, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma, Någon stans i Sverige

Leave a Reply