Lördagen den 10 Juli.

Tog en promenad med Chanel runt åtta. Min bror var och fick andra sprutan lite över nio. När de kom tillbaka därifrån så åt vi frukost.

Satt sedan utanför friggeboden. Först var det skugga där sedan fick vi veva ut markisen. Molnen kom och gick. Solen värmde när den var framme så jag fick starta AC i bilen. Blev bjuden på rabarberspaj med vaniljsås till kaffet. Chanel fick vara med oss men Missan var kvar i husbilen.

Friggeboden.

Efter ett tag så blev vi sömniga allihopa. Jag bestämde mig för att ta en promenad med Chanel och sedan ta en lur i husbilen. Men hann bara en liten bit innan det började regna. Tänkte först fortsätta att gå men plötsligt öppnade sig himlen och jag fick återvända till husbilen. Både jag och Chanel blev lite våta men vi lade oss i sängen och somnade.

Två timmar senare så gick vi ut men vädret inbjöd inte till någon längre promenad. Det gick inte att lita på vädret. Lennart, min bror höll på med grillen och det var dags för dagens måltid. Det smakade gott med mat som alltid på Saxvägen.

Det var varmt inne på altan så vi gick till friggeboden och där öppnade vi en Cava. Det var skönt där och vi blev kvar tills klockan var över åtta och det hade inte regnat något mer.

Jag hämtade Missan så hon fick vara med oss på altanen. Satt och tittade på ett program om Lasse Berghagen. Fick kaffe med muffins. Chanel och Missan fick godis. Sedan så märkte vi inte av djuren, de sov så sött båda två.

Min bror Lennart och Lena.
Chanel har tagit soffan i besittning
Missan har tagit plats i stolen.

Vi gick in till oss lite tidigare i kväll. När jag tände ljuset inne på min lilla toa så satt det en snigel på spegeln. Äckligt, fy! Fick ta ett papper och slänga ut den genom dörren. Nu är frågan hur har den kommit dit och finns det fler inne i husbilen? Har haft kattburen ute i gräset och på plattor men det var igår och inte i dag. När jag sedan har kommit in i husbilen har jag buren i den tomma sängen. Det är en bit därifrån till spegeln. Vet inte om jag vill lägga mig i min säng i kväll? Men vad sk jag göra?

Fy tusan så äckligt.

juli 10, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Någon stans i Sverige

Leave a Reply