Söndagen den 11 Juli.

Jag somnade i går trots besöket av snigeln. Det var nog den enda som kommit in. Förstår fortfarande inte hur den kommit in i husbilen och tagit sig ända in i toautrymmet?

I morse var det mulet och riktigt skönt att ta morgonpromenaden. Åt sedan frukost inne på altanen. Hade tänkt komma iväg till Linköping efter frukosten men det dröjde lite innan jag startade resan.

Kom fram till sonen med familj bortåt halv ett. Då vankades det kaffe på altanen. Chanel blev begajstrad av kaninerna, de har tre stycken. Men hon tittade lugnt på dem. Jag hade trott att hon skulle leva rövare.

Jag hade fått en 32 tums smart TV av min bror och nu bytte sonen ut min 19 tummare. Det blev riktigt proffsigt gjort. När vi sedan skulle ansluta till internett så bråkade det men till slut så löstes det med viss hjälp av barnbarnet. Nu kan jag se på TV i vinter.

Här kopplas rotern in på 12 V.

Blev bjuden på god mat. Grillat och klyftpotatis. Solen som lyste med sin frånvaro i morse kom fram senare på dagen och kvällen blev riktigt skön.

Barnbarnet inne hos de tre kaninerna.

Kvällen försvann kvickt och vi gick ut till husbilen lite över tio, Chanel och jag. Efter en lite kisserunda så kollade jag att TV:n gick igång. Men sedan satte jag på radion och lyssnade på fotbollsfinalen mellan Italien och England. Den höll fortfarande på när jag lade mig. Det blev förlängning.

juli 11, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Någon stans i Sverige

Leave a Reply