Måndagen den 12 Juli.

Jag hörde hur det gick med straffsparkarna mellan Italien och England när jag lagt mig igår. Sedan somnade jag.

Gick ut vid åtta i morse och tyckte först att det var riktigt skönt men det blev varmare och varmare efter hand och när vi kom tillbaka till husbilen så var jag riktigt varm.

Frukosten serverades i skuggan på altanen. Där var det lagom temperatur. Roligt att träffa dem allihopa, barn, barnbarn och svärdotter.

Nästa gång jag kommer till Tomatvägen så är bassängen klar.

Efter kaffet så packade jag ihop och jag började hemresan. Först så var det lugnt på vägen men när jag kom ut på 22:an så tätnade trafiken. Fem mil före Oskarshamn finns en bra rastplats att tömma toan på så där stannade jag till. Så nu är toatanken tom och klar för nästa resa.

Sedan passerade jag Blankaholm. Skulle varit roligt att stanna på den ställplatsen men det är inte roligt när man kommer fram och är ensam. Det skulle vara kul att ha någon husbilskompis att kuska runt med lite. Någon som är ensam liksom jag. Jag har inget emot att vara ensam i husbilen när jag kör men det är så tråkigt att vara ensam när jag väl är framme.

Plockade bara in det nödvändigaste när jag kom hem. Tror att både Chanel och Missan uppskattade att vara hemma. Jag var så hungrig men hade ingen lust att laga mat. Hittade en paj i frysen som jag micrade. Det smakade gott. Passade på att ta en dusch och det var verkligen skönt.

Kände mig trött och tog igen mig lite på sängen. Sedan hämtade jag in resten som skulle in från husbilen. Har nu ställt av den igen. Räknade ut att bilskatten är lite över 10.000/år. När jag åkte hemifrån vägde jag husbilen på vågen som finns utanför Oskarshamn och det stod 3480 på vågen. Bra att jag vägde upp den till 4850 så jag har lite tillgodo och slipper köra med övervikt.

Ja nu är jag hemma igen men måste komma iväg på en ny tur men vart? Får funder på det. Ska väl vänja mig med att åka ensam för det är ju lika tråkigt att sitta hemma. Ska klara detta.

Kukkolaforsen från ett antal år sedan.

juli 12, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply